zin om te adverteren
AGB 24/24
Isolteam Warm aanbevolen door Wout

Contractverlenging voor Cleppe, Bekaert en Goeman

Contractverlenging voor Cleppe, Bekaert en Goeman

Nicolas Cleppe, Andreas Goeman en Yentl Bekaert zien hun contract verlengd, laat het team Telenet Fidea Lions weten

Nicolas Cleppe blijft alvast tot 2020 bij de Telenet Fidea Lions. In de marge van de stage, die op zijn einde loopt op het Spaanse eiland Mallorca, laat het team weten dat de 23-jarige West-Vlaming uit Ingelmunster zijn contract met een jaar heeft verlengd.

Een familie

"Ik begin al aan mijn 9de seizoen bij Telenet Fidea Lions. De ploeg is voor mij door de seizoenen heen tot een familie uitgegroeid.", laat Cleppe optekenen." Ik beschouw mezelf als een teamspeler, al is het in de cross natuurlijk voornamelijk ieder voor zichzelf. Toch draag ik de ploegsfeer hoog in het vaandel. Als positivist hou ik het altijd zo plezant mogelijk. De structuur in de ploeg zit goed. Dat is voor mij heel belangrijk. Ik ben een laatbloeier, mijn beste jaren moeten nog komen. Ik voel dat ik er klaar voor ben. Als derdejaars prof hoop ik een vaste waarde in het veld te worden door regelmatig top 10 te rijden in de klassementswedstrijden." , aldus Nicolas Cleppe.

Ook bij de beloften vielen er twee contractverlengingen te vieren. Yentl Bekaert en Andreas Goeman, beiden 19 jaar, verlengen hun verblijf bij de ploeg tot aan het eind van hun beloftenperiode in 2021.

"Ik voel me goed in de ploeg. Ik voel me hier goed ge√Įntegreerd in de rennersgroep.", klinkt het bij Goeman. "Het geeft vertrouwen voor een jonge gast dat de ploeg mijn contract nu al heeft verlengd. Het is leuk om richting veldritseizoen verder te werken met een gerust gemoed. Ik wil komende winter een stap hoger zetten en vaak op het podium rijden.", aldus Andreas

Ook Yentl Bekaert is tevreden:"Het doet deugd dat ik mijn beloftenperiode in een vertrouwde omgeving kan afwerken. Ik put daar kracht uit. Vorig jaar kende ik wat een pechseizoen. Dit jaar is het gevoel op dit moment al een stuk beter. Ik hoop dit door te trekken in het weg-en veldritseizoen."

Teammanager Sven Nys heeft er vertrouwen in

"Nicolas heeft zijn eerste twee jaren als prof goed doorstaan, met o.a. winst in Amerika. Het is een schakel in het team waarvan we overtuigd zijn dat we er volgend jaar op kunnen rekenen."

"Andreas en Yentl zijn twee jonge gasten waarop we vertrouwen. Ze kunnen bij het team groeien en liggen goed in de groep. We hebben vertrouwen dat ze in hun laatste twee jaren als belofte goede resultaten zullen neerzetten."

foto's©Veldritkrant / bron: Telenet Fidea Lions
Zoeken

Kalender

mei 2020<< >>
Ma Di Wo Do Vr Za Zo
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031