zin om te adverteren
Isolteam Warm aanbevolen door Wout
AGB 24/24

Adrie van der Poel afgelopen maand platgebeld door managers

Adrie van der Poel afgelopen maand platgebeld door managers

De knalprestaties van Mathieu van der Pöel hebben er ook voor gezorgd dat vader Adrie wordt opgebeld door managers die zijn zoons belangen willen behartigen. Het antwoord ligt echter al klaar ...

"Ik ben de afgelopen maand helemaal platgebeld door managers die 'Matjes' belangen willen behartigen. Ik word er helemaal gek van", klinkt het bij Adrie van der Poel. " Dan denk ik: 5 jaar geleden was je er ook niet, daar ben ik heel makkelijk in. We hebben het altijd zelf gedaan. Het enige wat managers kunnen doen, is 20 % commissie pakken. Dat kunnen wij zelf ook wel oplossen.", vertelde een nuchtere vader tegenover nu.nl

Dat ook heel wat teams interesse hebben in het supertalent hoeft geen betoog. Ploegmanager Christophe Roodhooft begrijpt niet dat ze nu pas geïnteresseerd zijn in Mathieu van der Poel, die sinds 2011 bij de broers Philip en Christoph Roodhooft vertoeft. "Ik weet niet in welke sport je de afgelopen drie, vier jaar dan actief bent geweest."

Vertrouwen

Roodhooft heeft er ook vertrouwen in dat Mathieu niet zal vertrekken: "In België zeggen ze dat je alleen bang moet zijn als de boeren gaan betogen. Waarom zouden we schrik moeten hebben voor een grote ploeg? Zolang het leuk is voor hem en voor ons, zal er wel een manier zijn om samen verder te gaan."

Mathieu van der Poel gaf al aan goed te zitten bij Team Corendon-Circus en er alle ruimte te krijgen om in de drie disciplines (veldrijden, MTB en de weg) zijn ding te kunnen blijven doen. Vader Adrie waakt over de gang van zaken en ook hij is heel tevreden: "Ik heb tegen Christoph gezegd: Als ik er ooit achter kom dat je me genaaid hebt, dan krijg je het dik en dubbel terug. Maar we zijn altijd supercorrect behandeld bij deze ploeg, hebben nog nooit hoeven onderhandelen over een contract. Bovendien zit er een plan achter dit hele verhaal, dat kun je niet zomaar in de steek laten."

En niet onbelangrijk, ook (potentiële) sponsors zien dat het goed zit. Houden zo, denken wij dan ... en blijven ademen.

foto©Veldritkrant - Tekst: Bart D / bron: nu.nl - lees hier 

Zoeken

Kalender

mei 2020<< >>
Ma Di Wo Do Vr Za Zo
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031