Corendon-Circus trekt op stage in Vlaamse Ardennen

Corendon-Circus trekt op stage in Vlaamse Ardennen

Team Corendon-Circus van Mathieu van der Poel laat niets aan het toeval over en last richting de Ronde van Vlaanderen nog een extra stage in ... in de Vlaamse Ardennen.

Op woensdag 20 maart wordt Mathieu van der Poel verwacht aan de start van Nokere Koerse. Daags voordien neemt het team zijn intrek in een groot vakantiehuis in de Vlaamse Ardennen, weet het Nieuwsblad. Gedurende zes dagen kan Corendon-Circus zich 'on the spot' optimaal voorbereiden op de wegen van de Vlaamse klassiekers en aan teambuilding doen. Er is ook een eigen kok voorzien.

GP de Denain ? update 14/3: ja

Veldritkrant ving op dat Van der Poel op 24 maart mogelijks zou deelnemen aan de Grand Prix de Denain, een wedstrijd van net geen 200 km in het Noorden van Frankrijk, inclusief een miniversie van Paris-Roubaix, met zo'n 20 km van die befaamde kasseistroken, gespreid over 12 'secteurs'. De deelname werd weliswaar nog niet bevestigd vanuit het team*. Maar intussen staat Corendon-Circus mét Van der Poel wel op de deelnemerslijst. Een mooi deelnemersveld trouwens, zie hier

Team Corendon-Circus voor GP de Denain (onder voorbehoud wijzigingen):

Stijn Devolder, Lasse Norman Hansen, Jimmy Janssens, Joeri Stallaert, Mathieu van der Poel, Maarten van Trijp en Gianni Vermeersch.

Reserve: Dries De Bondt, Roy Jans, Marcel Meisen en Philipp Walsleben

*Update 14/3: Deelname aan GP de Denain officieel bevestigd vanuit het team 

Mathieu van der Poel zal dan wel niet van start gaan in de Bredene Koksijde Classic (vroegere Handzame Classic) op 22 maart. Het team Corendon-Circus wel, werd ons ook bevestigd.



Foto © Ronde van Antalya / Tekst: Bart D




Zoeken

Kalender

april 2024<< >>
Ma Di Wo Do Vr Za Zo
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Geen enkele cross missen? Klik HIER om de kalender aan jouw persoonlijke agenda toe te voegen!