Wederzijds respect binnen team Corendon-Circus

Wederzijds respect binnen team Corendon-Circus

Stijn Devolder en Mathieu van der Poel van het team Corendon-Circus tonen heel wat respect in wat ze over elkaar te vertellen hebben. We kunnen ze geen ongelijk geven ...

Mathieu van der Poel startte de voorbije week zijn wegseizoen in de Ronde van Antalya en pakte in de eerste rit meteen de zege (lees hier), een mooie start voor het vertrouwen binnen het team. " We startten uiteraard perfect door zijn ritzege in de openingsrit.", zegt ancien Stijn Devolder tegen Hnb.be . De West-Vlaming met heel wat ervaring op de teller, spreekt ook met heel wat lof over Mathieu: "Ik heb in mijn carrière al samen gereden met Boonen, Cancellara en Armstrong. Maar qua intrinsiek talent schat ik Mathieu hoger in. Hij doet gewoon wat hij wil. Zijn palmares (nvdr. op de weg dan) is alleen nog niet zo denderend; Dat gaat hij de komende jaren nog moeten opvullen."

Ook Van der Poel sprak zijn bewondering voor Devolder al uit. 'In de openingsrit (nvdr in de Ronde van Antalya) heeft hij de hele rit op kop van het peloton gereden en de vroege vlucht haast in zijn eentje teruggehaald. Maar in de slotkilometers bleef hij gewoon doorvlammen. Dat was straf."

Mooi!


Foto©Tour of Antalya - Tekst: Bart D




Zoeken

Kalender

april 2024<< >>
Ma Di Wo Do Vr Za Zo
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Geen enkele cross missen? Klik HIER om de kalender aan jouw persoonlijke agenda toe te voegen!