David van der Poel noodgedwongen een week van de fiets

David van der Poel noodgedwongen een week van de fiets

David van der Poel kwam in Hoogstraten al vrij vroeg ten val en lag een tijd lang aan de kant voor verzorging. Het team meldt dat David op zijn minst een week niet mag fietsen.

Al vrij vroeg in de wedstrijd bij elite heren en beloften gisteren in Hoogstraten zagen we een beeld dat we niet graag zien, een renner die ten val komt en blijft liggen. David van der Poel had zich blijkbaar behoorlijk pijn gedaan aan de knie bij het voorval. Na de wedstrijd vernamen we dat het nog zou meevallen. Dat was ook wat broer Mathieu dacht: “Op zeker moment zag ik een fiets van onze ploeg aan de kant staan en hoorde ik dat het mijn broer was die blijkbaar was gevallen”, was zijn reactie na de wedstrijd. “Op dat moment moet je echter verder. Ondertussen heb ik David al zien rondlopen, ik veronderstel dan ook dat het wel zal meevallen.”, klonk het gisteren bij Mathieu.

Maar kijk, het team meldt nu dat David op zijn minst een week van de fiets moet blijven door een verdraaide knie en verrekking van de ligamenten. Alvast spoedig herstel gewenst.

Foto ©TFoto- Wouter Toelen / Tekst : Bart D




Zoeken

Kalender

april 2024<< >>
Ma Di Wo Do Vr Za Zo
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Geen enkele cross missen? Klik HIER om de kalender aan jouw persoonlijke agenda toe te voegen!