Isolteam Warm aanbevolen door Wout
AGB 24/24

Jurgen Mettepenningen zeer blij met eigen teamrecord qua podia in TV-crossen

Jurgen Mettepenningen zeer blij met eigen teamrecord qua podia in TV-crossen

'We stonden reeds 32 keer op het podium, waarvan 7 overwinningen, van een wedstrijd die live op tv kwam en bezorgden onze sponsors hierdoor al massa’s publiciteit", klinkt het bij Marlux-Bingoal. Daarmee breekt het team van Jurgen Mettepenningen zijn eigen record.

'TV-cross', als we het horen, denken we bijna spontaan aan Jurgen Mettepenningen. "26 keer op het podium van een tv-cross: die prestatie van het seizoen 2011-2012 (het wonderjaar van Kevin Pauwels) stond tot enkele weken geleden geboekt als ons record. Met 32 zijn we daar intussen ruim voorbij. Daarnaast stonden we dit seizoen trouwens nóg eens 20 keer op het podium van een veldrit die niet live te zien was op tv.", luidt het bij het team Marlux-Bingoal.

Grote voldoening

“In de schaduw van Mathieu van der Poel zijn wij aan een heel sterk seizoen bezig”, becijferde manager Jurgen Mettepenningen tot zijn grote voldoening. “Het rendement voor onze sponsors is hoog dit seizoen. Met de reeds behaalde 32 podiumplaatsen in tv-crossen zijn zij eveneens de winnaars van het seizoen. In de eerste plaats met grote dank aan Michael Vanthourenhout (11x podium) en Denise Betsema (10x podium), maar ook aan Laura Verdonschot en de andere renners. En mede met dank aan het succes van het vrouwenveldrijden, want daardoor komt er een heel stuk tv-visibiliteit voor onze sponsors bij.”

Met nog drie crossweekends voor de boeg, is de ambitie er om nog beter te doen. “Laten we verder gaan op dit elan. We kijken ernaar uit om dit record de komende drie weekends nog verder aan te scherpen. Ik verwacht trouwens dat dit record de komende jaren gewoon opnieuw zal verbroken worden. Michael Vanthourenhout en Eli Iserbyt hebben nog groeimarge, terwijl Denise Betsema en Laura Verdonschot de komende jaren ook nog sterker voor de dag zullen komen. Ik ben ervan overtuigd dat Marlux - Bingoal de toekomst in huis heeft, ook al omdat de betere jeugdrenners reeds deel uitmaken van onze wielerpiramide.”

Bron: Team Marlux-Bingoal




Zoeken

Kalender

juli 2019<< >>
Ma Di Wo Do Vr Za Zo
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031