AGB 24/24
Isolteam - nieuws

Kleur op Maat wordt Ladies Cyclingteam BNS Technics

Kleur op Maat wordt Ladies Cyclingteam BNS Technics

Met zijn team Kleur Op Maat zag Iwan Gevers zeven jaar geleden al het succes van het damesveldrijden in. Na zes seizoenen zet hun hoofdsponsor een stapje terug en vanaf 1 september neemt BNS Technics de fakkel over

BNS Technics is geen onbekende binnen het team. “De afgelopen drie seizoenen prijkten hun logo al als cosponsor op onze trui”, vertelde ploegmanager Iwan Gevers. “Vanaf 1 september schakelen ze een tandje bij en wordt ons team omgedoopt naar Ladies Cyclingteam BNS Technics.”

Onder de noemer Kleur Op Maat, bouwde het team de afgelopen jaren een degelijke naam uit. “We zijn één van de drie enige Belgische damesploegen die vol inzetten op het veldrijden. Zonder een betrouwbare partner als Kleur Op Maat was het ons nooit gelukt om enkele sterke dames te lanceren op het hoogste niveau. Kleur Op Maat blijft aan boord als cosponsor.”

Contract Aniek Van Alphen opgewaardeerdIn het verleden wisten Iwan Gevers en zijn team al een hele boel namen te lanceren naar het profpeloton. “Dat is een teken dat we steeds de juiste jonge talenten weten te spotten”, ging de teammanager verder. “Ook nu hebben we, met de Nederlandse Aniek Van Alphen, zo een dame in ons team.”

De grotere ploegen kwamen dan ook al aankloppen. “Toch hebben we niet heel veel moeite moeten doen om haar aan ons te binden. Haar contract werd flink opgewaardeerd en het familiaal karakter van het team is de aanleiding voor Aniek om te verlengen.”

Met enkele toptiennoteringen in A-crossen en een achtste plaats op het Europees kampioenschap voor beloften, kan de 20-jarige Van Alphen al stevige resultaten voorleggen. “We zijn ervan overtuigd dat ons team de ideale omgeving is voor Aniek om nog verder te groeien naar een heel hoog niveau.”

Foto's ©TFoto- Wouter Toelen / persbericht
Zoeken

zin om te adverteren

Kalender

december 2020<< >>
Ma Di Wo Do Vr Za Zo
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031