zin om te adverteren
Isolteam Warm aanbevolen door Wout

Beloften streden voor dagzege én klassement in Baal

Beloften streden voor dagzege én klassement in Baal

Spanning van start tot finish bij de beloften in Baal. De overwinning was uiteindelijk voor Ben Turner, maar heel de wedstrijd werd gekleurd door de strijd om de leiding in het klassement. Lander Loockx loopt met zijn tweede plaats enkele seconden in. Loris Rouiller vervolledigde het podium.

We kregen meteen een hevige strijd bij de beloften in Baal. Niels Derveaux en Lander Loockx gingen vanaf de beginfase vol voor de bonificatieseconden. Loockx nam daarin de bovenhand en kaapte de vijftien seconden weg. Zo loopt de man van Creafin- TÜV SÜD vijf seconden in op leider Derveaux.

Loockx trok na het grijpen van de seconden verder door. Toch konden Toon Vandebosch, Mathijs Whuyts, Niels Derveaux, Ben Turner en Loris Rouiller terug aansluiten bij de leider. Het zestal werd na enkele ronden terug een drietal, want Rouiller, Turner en Loockx werkten zich los van de rest.

Met drie begonnen ze aan de tweede wedstrijdhelft, maar al snel toonde de Brit Turner zich de sterkste. De man van Corendon-Circus liep stelselmatig verder uit en wist zo na Loenhout ook in Baal te winnen. Lander Loockx werd nog tweede voor Loris Rouiller. In het klassement blijft Niels Derveaux leider, maar hij ziet zijn voorsprong onder de minuut duiken.

Foto's ©TFoto-Brecht Toelen / Tekst: Brecht Toelen

Zoeken

LIVE

Kalender

september 2020<< >>
Ma Di Wo Do Vr Za Zo
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930