Velofollies 2023

Hexia Cyclocross in Gullegem kan al mooie namen presenteren

Hexia Cyclocross in Gullegem kan al mooie namen presenteren

Op zaterdag 5 januari 2019 staat de Hexia Cyclocross in Gullegem op de agenda. Na een eerste succesvolle editie begin dit jaar promoveerde deze veldrit al meteen tot een A-cross. De organisatie bevestigde al de aanwezigheid van verschillende toppers.

Begin januari van dit jaar vond voor het eerst de Hexia Cyclocross in Gullegem plaats, een B-cross. De organisatoren mochten voor hun eerste uitgave om en bij de 3500 crossliefhebbers verwelkomen en daar was ook Klaas Vantornout, als peter van het event, bijzonder fier op. Jolien Verschueren pakte in de eerste editie van Gullegem Cyclocross haar eerste zege van het seizoen. Ellen Van Loy werd tweede en Joyce Vanderbeken vervolledigde het podium (fotoreeks klik) .

Organisatoren Hexia Cyclocross Gullegem met peter Klaas Vantornout

Aanwezigheid verschillende toppers

Na het succes van die eerste editie promoveerde de Hexia Cyclocross al meteen tot een A-cross. Met trots kunnen de nog jonge organisatoren al de aanwezigheid aankondigen van verschillende toppers, waaronder bij de heren David en Mathieu van der Poel (Ned), Tom Meeusen, Michael Boros (Tsj), Diether Sweeck, Gianni Vermeersch, Jim Aernouts, Thijs Aerts, Dieter Vanthourenhout, Sieben Wouters, ... ... en bij de dames Ellen Van Loy, Katie Keough (USA), Alicia Franck (lees klik), Yara Kastelijn (Ned), Elle Anderson (USA), Rebecca Fahringer (USA), Karen Verhestraeten, Joyce Vanderbeken, ... "Ook minder bekende renners bevestigden al te starten en er zijn nog onderhandelingen lopende.", aldus de organisatie.

Vind meer info (programma, parcours, ...) via onze kalenderpagina

Foto© TFoto-Wouter Toelen / Tekst Bart D
Zoeken

Sport Vlaanderen 2023

Kalender

januari 2023<< >>
Ma Di Wo Do Vr Za Zo
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031     
Geen enkele cross missen? Klik HIER om de kalender aan jouw persoonlijke agenda toe te voegen!