Isolteam - nieuws

Lars van der Haar en Telenet Fidea Lions verlengen contract

Lars van der Haar en Telenet Fidea Lions verlengen contract

Lars van der Haar en de Telenet Fidea Lions hebben hun overeenkomst verlengd tot eind 2020. Dat meldt het team vandaag in een persbericht

"Van bij de start van de samenwerking in 2017 is er een sterke vertrouwensband tussen Lars van der Haar en de Telenet Fidea Lions. Ondanks een aantal blessures heeft hij steeds een belangrijke rol binnen het team vervuld, zowel op sportief als commercieel vlak.", klinkt het.

Ook Van der Haar is uiteraard tevreden:"Als renner voel ik me helemaal op mijn plaats bij de Telenet Fidea Lions. Het is een fijn en professioneel team, met een duidelijke manier van werken die perfect bij mij past. Ik ben dan ook heel gelukkig dat ik nog langer mag samenwerken met het team en de teamgenoten."

Nys: 'plaats binnen de top 5 waard'

Teammanager Sven Nys:"Het is fijn dat er langs beide kanten zo veel vertrouwen is. Lars is een echte teamspeler, die al bewezen heeft en in de komende jaren zeker zal blijven bewijzen dat hij zijn plaats binnen de top 5 van het veldrijden waard is."

Ward Huybs vanaf 2020

Vorige week bracht het team ook het nieuws dat Ward Huybs, die nu als junior deel uitmaakt van het AA-jongerenteam, vanaf 2020 van start kan als belofte bij de Telenet Fidea Lions.

"Ward is een renner met veel potentieel die, dankzij de goede begeleiding van de trainers van het AA Drink Jongerenteam, de voorbije jaren enorme progressie heeft kunnen maken. Als eerstejaars junior laat hij momenteel straffe dingen zien en wij zijn er van overtuigd dat hij volgend jaar nog een stapje extra zal zetten. Ook als tweedejaars junior zal Ward deel blijven uitmaken van het AA Drink Jongerenteam, maar hij zal al regelmatig meetrainen met de Telenet Fidea Lions. Eens hij de juiste leeftijd heeft om de overstap te maken naar de beloftencategorie, zal Ward de volledige overstap maken. Het lijkt nog vroeg om dit aan te kondigen, maar het zal Ward een stuk gemoedsrust geven en er voor zorgen dat hij in alle rust kan groeien en zich focussen op het sportieve.", aldus Sven Nys


Foto© TFoto-Wouter Toelen / bron: Telenet Fidea Lions
Zoeken

Kalender

september 2021<< >>
Ma Di Wo Do Vr Za Zo
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930