David Van der Poel wint voor tweede jaar op rij Radcross

David Van der Poel wint voor de tweede keer de Radcross in Illnau (Zwi). Dieter Vanthourenhout en Thomas Joseph vervolledigen het podium. Bij de dames kon Laura Verdonschot juichen.

David Van der Poel maakte zijn favorietenrol waar in het Zwitserse Illnau. Op een drietal ronden van het einde was niemand nog bij machte om de Corendon-Circusrenner te volgen. David hield aan de finish één minuut voorsprong over op Dieter Vanthourenhout, die tweede werd. Thomas Joseph won de spurt voor de derde plaats van de Zwitser Severin Sägesser. Bekijk een samenvatting van de wedstrijd hieronder

Loris Rouiller (Zwi) van Corendon-Circus won in categorie U19-masters-amateurs 2002. Lennert Meulemans werd vierde in deze categorie.

Toch best wel wat vertrouwde namen aan de start in deze wedstrijd. Volledige uitslag vind je hier