Isolteam Warm aanbevolen door Wout
AGB 24/24

CCC wordt nieuwe hoofdsponsor van het huidige team Waowdeals

CCC wordt nieuwe hoofdsponsor van het huidige team Waowdeals

Vanaf volgend wielerseizoen is CCC ook de nieuwe hoofdpartner van het huidige damesteam Waowdeals. "Er is een overeenkomst voor drie jaar gesloten met een optie voor nog eens twee jaar", wordt met grote tevredenheid gemeld.

Half juli geraakte bekend dat het Poolse CCC een Worldtourteam bij de mannen rond Greg Van Avermaet zou uitbouwen. Nu dus ook bij de dames met onder andere Marianne Vos. "Onze ploeg wordt in feite de vrouwentak. De look and feel van beide zullen gelijk zijn. En waar mogelijk gaan we voor synergie. Hoe we maximaal van elkaar kunnen profiteren, moet zich nog uitkristalliseren. De komende tijd gaan we in gesprek met onze nieuwe collega’s om te zien wat mogelijk is.", vertelt Teammanager Van den Boom.

CCC

CCC is één van de grootste schoenenfabrikanten in Europa en verkoopt ook handtassen. Dat verklaart wellicht een beetje de interesse om ook een damesteam te sponsoren. Maar het biedt vooral mogelijkheden aan het team om zich verder te professionaliseren en grote sportieve ambities waar te maken.

Behoud van roots en structuur

“We krijgen een Poolse sponsor en naamgever, maar behouden onze identiteit en structuur waarmee we al vele jaren succesvol zijn in het vrouwenwielrennen. De wortels van de ploeg blijven dus in vruchtbare, Nederlandse aarde. Wel zal de ploeg een internationaal karakter krijgen met een mix van toprensters en aanstormende talenten, iets waar de ploeg groot mee is geworden. Op dit moment zitten contractbesprekingen in een afrondende fase.", luidt het vanuit de ploeg.

Enkele namen bij Waowdeals, gekend van in het veldrijden, zijn: Marianne Vos, Sabrina Stultiens, Monique Van de Ree, Yara Kastelijn en Inge Van der Heijden.

Waowdeals zal trouwens niet van het toneel verdwijnen maar er wordt nog gekeken hoe de samenwerking ook in 2019 kan voortgezet worden.

Archieffoto's©Veldritkrant.be / Tekst: Bart D
Zoeken

Kalender

juli 2019<< >>
Ma Di Wo Do Vr Za Zo
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031