Ploegleider Kris Wouters is ambitieus voor zijn Telenet Fidea Lions

Ploegleider Kris Wouters is ambitieus voor zijn Telenet Fidea Lions

De Balenberg was deze namiddag opnieuw de plaats voor de fandag en de ploegvoorstelling van de Telenet Fidea Lions. Ploegleider Kris Wouters klonk ambitieus en wil dat zijn renners de absolute toppers het vuur aan de schenen leggen.

Nadat elke renner deze namiddag tijdens de ploegvoorstelling van de Telenet Fidea Lions naar voor werd gevraagd om zijn of haar plannen voor het komend veldritseizoen mee te geven, werd het woord nog eens aan ploegleider Kris Wouters gegeven. En Wouters klonk zeer overtuigend en ambitieus: "Iedereen is voorzichtig in zijn uitspraken, maar ik vind dat ze best wat meer ambitie mogen hebben, ze moeten starten om te winnen. Elke wedstrijd moet gereden worden. Onze renners moeten hen (nvdr. Mathieu Van der Poel en Wout van Aert) het vuur aan de schenen leggen. Elke gelegenheid die zich voordoet om te winnen of om het podium te staan, moeten we grijpen. En dat geldt ook voor de dames. We behoeden hen wel voor overdaad."


vlnr

Elite heren: Toon Aerts, Lars Van der Haar (Ned), Corné van Kessel (Ned), Quinten Hermans, Jim Aernouts, Nicolas Cleppe en Thijs Aerts.

Beloften: Andreas Goeman en Yentl Bekaert

Dames: Ellen Van Loy, Fleur Nagengast (Ned) en Marthe Truyen


Foto©Veldritkrant.be / Tekst: Bart D




Zoeken

Kalender

april 2024<< >>
Ma Di Wo Do Vr Za Zo
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Geen enkele cross missen? Klik HIER om de kalender aan jouw persoonlijke agenda toe te voegen!