Isolteam Warm aanbevolen door Wout

Tom Meeusen met de schrik vrij na val in Elfstedenronde

Tom Meeusen met de schrik vrij na val in Elfstedenronde

Pech voor Tom Meeusen in de Elfstedenronde, gisteren. De Essense ploegmakker van Mathieu van der Poel kwam zwaar ten val en vreesde voor een breukje aan pols en/of duim. Een bezoek aan dokter Toon Claes leverde gelukkig goed nieuws op.

De tuimelperte van Meeusen op grondgebied Zuienkerke zag er best akelig uit. Volgens de eerste berichten in Brugge zou de renner van het Corendon-Circusteam ook zijn afgevoerd naar het ziekenhuis, maar dat bleek uiteindelijk niet het geval.

Meeusen vreesde na afloop wel voor een breukje of barstje in zijn linkerpols of -duim, maar een bezoek aan dokter Toon Claes deze voormiddag leverde beter nieuws op... "Er is na de val wel iets te veel ruimte tussen de botjes, maar van een barst of breukje is gelukkig geen sprake", aldus de woordvoerder van de ploeg."

Meeusen gaat trouwens een aangename zomer tegemoet. In de loop van volgende maand wordt hij voor het eerst papa en een paar dagen geleden liet vriendin Nina Van Geel via de social media weten dat de twee ook gaan trouwen. "He popped the question", lazen we op haar Facebookpagina, gevolgd door de hashtags 'I do' en 'let's get married'...

Foto: ©Romina Teirlinck / Tekst: Nico Dick
Zoeken

Kalender

februari 2019<< >>
Ma Di Wo Do Vr Za Zo
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728