AGB 24/24
Isolteam - nieuws

Rob Peeters wordt ploegleider bij Pauwels Sauzen-Vastgoedservice

Rob Peeters wordt ploegleider bij Pauwels Sauzen-Vastgoedservice

Minder dan twee maanden na zijn afscheid als beroepsrenner kreeg Rob Peeters een voorstel om ploegleider te worden bij Pauwels Sauzen-Vastgoedservice, het team waarin hij de laatste vier jaar van zijn carrière actief was

Amper twee maand na zijn afscheid als renner maakt Pauwels Sauzen-Vastgoedservice bekend dat Rob Peeters ploegleider bij het team wordt. Op 1 september maakt hij officieel zijn debuut.

Peeters (32) is gecharmeerd door de aanbieding. "Ik lag mee aan de basis van de opstart van dit team. Aanvankelijk zou dit zelfs een eenmansploeg rond mij worden. Mijn verbondenheid met de ploeg is dan ook groot en ik ben bijzonder tevreden dat ik hier vanaf september aan de slag kan."

Al tekende de Desselnaar blijkbaar niet halsoverkop een overeenkomst. "Omdat ik niet wist of dit wel iets is dat me ligt. 'Kan ik dit wel?', vroeg ik me de voorbije weken af. Waarop het teammanagement mij het voorstel deed om een keertje -volledig vrijblijvend- mee op stage te trekken. Het twaalfdaags oefenkamp in Mallorca vond ik dan weer een ideale gelegenheid om te kijken of het ploegleiderschap iets voor mij zou zijn. En ik moet bekennen: we zijn hier ondertussen acht dagen en het valt reuze mee. Ik ken uiteraard de structuur van de ploeg en meer dan de helft van de renners waren tot voor kort nog ploegmaats. Maar er zijn ook een aantal nieuwe gezichten. Hun integratie verloopt vlot. Het team is gegroeid, maar dat is duidelijk niet nefast voor de sfeer. Ik kijk er naar uit om hier straks aan de slag te gaan. "

En dat is dus per 1 september dit jaar, bij de start van het veldritseizoen. Ook bij de ploeg is de eerste evaluatie positief bevonden. "Omdat Rob 'het huis' kent en altijd loyaal is geweest naar de ploeg, wilde ik hem er graag bij voor de verdere uitbouw van het team", aldus manager Geert Vanhoof. "Hier op Mallorca kon hij uitzoeken of de job hem aanspreekt. Blijkbaar voelde hij zich de voorbije week goed in zijn vel."


Foto©Wouter Toelen / Persbericht Pauwels Sauzen-Vastgoedservice
Zoeken

zin om te adverteren

Kalender

november 2020<< >>
Ma Di Wo Do Vr Za Zo
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30