Opnieuw transfernieuws bij Pauwels Sauzen-Vastgoedservice

Opnieuw transfernieuws bij Pauwels Sauzen-Vastgoedservice

Pauwels Sauzen-Vastgoedservice blijft zich roeren op de transfermarkt. Na de melding van de komst van de broers Vandebosch en Loes Sels werden vandaag opnieuw drie nieuwkomers aangekondigd: Daan Soete en de broers Tim en Braam Merlier.

Het ziet er naar uit dat het team van Timmy Simons en Geert Vanhoof een van de toonaangevende teams zal worden, volgende winter. Want met de komst van Daan Soete en de broers Merlier wordt de ploeg nog maar eens versterkt.

Soete (23) komt met onmiddellijk ingang over van Telenet-Fidea. "Daan reed zonder twijfel zijn beste seizoen ooit", vertelt manager Sven Nys. "Dat valt ook andere ploegen op en dus komen er mooie voorstellen op hem af. We willen Daan niets in de weg leggen om zijn toekomst zo goed mogelijk verder uit te bouwen. Daan is al jarenlang bij onze ploeg. We willen hem van harte bedanken voor zijn inzet, zijn gewaardeerde bijdrage tot de goede groepssfeer en zijn sterke resultaten afgelopen jaar."

Geert Vanhoof van Pauwels Sauzen-Vastgoedservice looft Nys voor de voorbeeldige samenwerking tussen beide teams. "De manier waarop en de prima verstandhouding waarin de transfer werd afgerond, bewijst dat Nys niet alleen als crosser, maar ook als manager een grote meneer is." Soete tekende een overeenkomst tot maart 2020.

Ook de broers Merlier maken de overstap. Braam (24) komt op 1 mei over van Steylaerts-Betfirst, Tim (25) keert op 1 januari 2019 -na twee jaar Crelan-Charles- terug naar de ploeg waarin hij in het verleden al actief was.

Foto: ©Veldritkrant.be




Zoeken

Kalender

april 2024<< >>
Ma Di Wo Do Vr Za Zo
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Geen enkele cross missen? Klik HIER om de kalender aan jouw persoonlijke agenda toe te voegen!