Isolteam Warm aanbevolen door Wout
Velofollies 2010

Loes Sels versterkt Pauwels Sauzen-Vastgoedservice

Loes Sels versterkt Pauwels Sauzen-Vastgoedservice

Vorige week kondigde Pauwels Sauzen-Vastgoedservice al de overstap van de broers Toon en Victor Vandebosch aan. Vandaag meldt het team ook de komst van Loes Sels. De 32-jarige Kempense tekende een overeenkomst tot maart 2020

Loes Sels is een buitenbeentje in het veldrijden. Nadat ze zich in een ver verleden (2008) al tot Belgisch kampioene kroonde, zegde ze de sport een tijd vaarwel om te focussen op het moederschap. Tot ze een paar jaar geleden een comeback plande. Mét succes!

Vorige winter verraste Loes met onder meer vier overwinningen (Hasselt, Leuven, Rucphen en Oostmalle), een derde plaats op het BK in Koksijde en enkele opgemerkte ereplaatsen in andere topwedstrijden. Dat terwijl het damesveldrijden steeds breder en internationaler wordt.

"Wij zien Loes dan ook als een ferme versterking voor onze dameskern", weet teammanager Geert Vanhoof. "Dat ze op haar 32ste dergelijke resultaten boekt, in combinatie met een job notabene, bewijst dat ze honderd procent voor haar sport leeft. Dat ziet ze bij ons beloond met een overeenkomst van twee seizoenen. Vanaf september dit jaar zal ze onze kleuren vertegenwoordigen, tot het einde van de winter 2019-2020."

"Dat vertrouwen heb ik onmiddellijk gevoeld", vult Loes aan. "Dat de ploeg zo in mij gelooft, motiveert me nog meer om er vol voor te gaan. Pauwels Sauzen-Vastgoedservice is een crossteam dat kan teren op een goede omkadering en een pak ervaring en daar wil ik optimaal gebruik van maken. En nu onze dochtertjes groter zijn geworden, komt er meer tijd vrij om te fietsen. Daarnaast zal ik straks ook parttime werken. Wie weet maak ik op die manier nog wat extra progressie. Doel is in elk geval om ook volgende winter enkele overwinningen te behalen."

Foto's: ©Veldritkrant.be
Zoeken

Kalender

januari 2019<< >>
Ma Di Wo Do Vr Za Zo
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031