Laura Verdonschot twee jaar langer bij Marlux-Bingoal

Laura Verdonschot twee jaar langer bij Marlux-Bingoal

Het lopende contract met Laura Verdonschot bij Marlux-Bingoal wordt verlengd met twee jaar, en loopt nu tot eind 2021. Een stevige blijk van vertrouwen in het talent van de 21-jarige Limburgse. “Mijn geloof in Laura is groot", aldus manager Jurgen Mettepenningen.

"Laura is de ‘coming woman’ in het veldrijden", is Mettepenningen overtuigd. "We denken aan onze toekomst, en daar past Laura perfect in."

Ook Verdonschot zelf is opgezet met de contractverlenging: “Ik besef dat dit niet evident is, na mijn voorbije seizoen. Ik heb altijd heel veel vertrouwen gevoeld bij de ploeg, daarom voel ik me hier ook zo goed. Ik mag rustig groeien, en na een goed gesprek met Jurgen heb ik niet getwijfeld om mijn contract te verlengen: voor geen geld ter wereld wil ik hier weg", aldus de Limburgse in het persbericht van het team.

In de slotmanche voor de Wereldbeker van zondag in Hoogerheide komt Verdonschot niet aan de start. De medicatie die werd ingeschakeld tegen een griepaanval voor het BK, verslechterde de toestand van haar darmen, die nog herstelden van een schimmelinfectie. Met de nodige rust en trainingen stoomt Laura zich nu klaar op het WK in Valkenburg, waar ze aan de start komt in de beloftencategorie.

Foto: ©Photopress.be / Tekst: Persbericht Marlux-Bingoal





Zoeken

Kalender

april 2024<< >>
Ma Di Wo Do Vr Za Zo
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Geen enkele cross missen? Klik HIER om de kalender aan jouw persoonlijke agenda toe te voegen!