Laurens Sweeck op weg naar Pauwels Sauzen-Vastgoedservice

Laurens Sweeck op weg naar Pauwels Sauzen-Vastgoedservice

Laurens Sweeck is op weg naar Pauwels Sauzen-Vastgoedservice. Een handtekening zou er nog niet gezet zijn, maar volgens vader Stefaan Sweeck is er sprake van "wederzijdse interesse". Sweeck ligt wel nog tot eind 2018 onder contract bij ERA-Circus.

De Sweeck-broers Hendrik (elite zonder contract) en Diether (prof) waren op 31 december al einde contract bij ERA-Circus. Ze startten het nieuwe jaar in de nieuwe TÜV-Sud outfit, een project van de familie Sweeck waar begin september ook Jarno Bellens naar toe trekt.

Laurens Sweeck -de beste van de drie broers- ligt echter nog tot eind dit jaar onder contract, maar zal dus niet verlengen bij ERA-Circus, noch verhuizen naar het team waar zijn broers voor uitkomen. Een getekend contract is er nog niet, wederzijdse interesse dus wel...

"Wederzijdse interesse"

"Laurens Sweeck is een groot talent. Elke ploeg wil hem graag aantrekken, dus uiteraard ook wij", aldus Geert Vanhoof, manager van Pauwels Sauzen-Vastgoedservice. "Na het vertrek van Wout van Aert missen we een topper die wedstrijden kan winnen. Laurens beantwoordt aan dat profiel." Vader Stefaan Sweeck bevestigde bij Sporza dat de interesse wederzijds en concreet is. Het zou over een overeenkomst voor drie jaar gaan: van begin 2019 tot eind 2021.

De huidige profkern van het team van Geert Vanhoof en Timmy Simons bestaat uit het drietal Jens Adams-Michael Boros-Rob Peeters. Maar laatste genoemde houdt er eind deze winter mee op. De jongeren Sieben Wouters en Yannick Peeters zouden wel doorstromen vanuit de beloftenkern.

Foto: ©Photopress.be


Zoeken

Sport Vlaanderen 2023

Kalender

oktober 2023<< >>
Ma Di Wo Do Vr Za Zo
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031     
Geen enkele cross missen? Klik HIER om de kalender aan jouw persoonlijke agenda toe te voegen!