Isolteam - nieuws

Video: Sophie de Boer gaat door moeilijke periode

Video: Sophie de Boer gaat door moeilijke periode

Voor de Nederlandse Sophie de Boer is de eindejaarsperiode van dit jaar niet de leukste uit haar loopbaan. Toch beet ze gisteren flink van zich af in de Waaslandcross, waar ze samen met Lucinda Brand en Sanne Cant op het podium mocht.

De renster van Breepark was de voorbije week zelfs onzeker over haar deelname in Sint-Niklaas. "Het zijn zware weken geweest", vertelt ze voor onze camera. De Boer heeft het over een opstapeling van problemen in de privé-sfeer, maar gaat in het interview -begrijpelijkerwijze- niet in detail.

"Maar mentaal ben ik op dit moment niet de sterkste", geeft ze toe. "Fysiek ben ik oké. Ik ben niet top, maar zeker ook niet slecht. Daarom is het jammer dat ik dat de voorbije weken door externe factoren niet altijd kon tonen. Maar tezelfdertijd is deze derde plaats een enorme opsteker, want de onzekerheid sloeg ook op sportief vlak toe."

Dinsdag start De Boer in de wereldbekermanche van Heusden-Zolder. Over haar programma daarna heeft ze nog geen definitief uitsluitsel. "Ik heb onder meer nog een begrafenis op de agenda staan. Daarna zien we wel. Ik hoop sowieso alles te kunnen rijden, maar het is en blijft voorlopig wat zoeken.." Bekijk hieronder het interview met Sophie.Foto: ©Photopress.be / Video: ©Julien Gielen
Zoeken

zin om te adverteren AGB 24/24

Kalender

februari 2021<< >>
Ma Di Wo Do Vr Za Zo
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728