Isolteam Warm aanbevolen door Wout
AGB 24/24
zin om te adverteren

Video: Sophie de Boer gaat door moeilijke periode

Video: Sophie de Boer gaat door moeilijke periode

Voor de Nederlandse Sophie de Boer is de eindejaarsperiode van dit jaar niet de leukste uit haar loopbaan. Toch beet ze gisteren flink van zich af in de Waaslandcross, waar ze samen met Lucinda Brand en Sanne Cant op het podium mocht.

De renster van Breepark was de voorbije week zelfs onzeker over haar deelname in Sint-Niklaas. "Het zijn zware weken geweest", vertelt ze voor onze camera. De Boer heeft het over een opstapeling van problemen in de privé-sfeer, maar gaat in het interview -begrijpelijkerwijze- niet in detail.

"Maar mentaal ben ik op dit moment niet de sterkste", geeft ze toe. "Fysiek ben ik oké. Ik ben niet top, maar zeker ook niet slecht. Daarom is het jammer dat ik dat de voorbije weken door externe factoren niet altijd kon tonen. Maar tezelfdertijd is deze derde plaats een enorme opsteker, want de onzekerheid sloeg ook op sportief vlak toe."

Dinsdag start De Boer in de wereldbekermanche van Heusden-Zolder. Over haar programma daarna heeft ze nog geen definitief uitsluitsel. "Ik heb onder meer nog een begrafenis op de agenda staan. Daarna zien we wel. Ik hoop sowieso alles te kunnen rijden, maar het is en blijft voorlopig wat zoeken.." Bekijk hieronder het interview met Sophie.Foto: ©Photopress.be / Video: ©Julien Gielen
Zoeken

Kalender

juli 2020<< >>
Ma Di Wo Do Vr Za Zo
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031