Acht dagen gips voor onfortuinlijke Klaas Vantornout

Acht dagen gips voor onfortuinlijke Klaas Vantornout

Pech voor Klaas Vantornout. Na zijn valpartij in de beginfase van de wereldbekermanche in Namen, trok hij naar de kliniek voor verder onderzoek. En de diagnose viel niet mee: door een afgebroken schilfer in zijn linkerhand wacht hem acht dagen gips.

Vantornout had er zich best wel wat van voorgesteld, van de Wereldbeker in Namen. Toch een van zijn favoriete wedstrijden. Maar al in de eerste honderd meter liep het fout. Hij kwam -onder meer samen met Tom Meeusen- ten val en kon niet meer verder. Achteraf klaagde hij vooral van pijn in de pols en de linkerelleboog, die de eerste schok hadden opgevangen.

Verder onderzoek bracht een afgebroken schilfer in zijn linkerhand aan het licht, waardoor hij dus acht dagen in het gips moet. Nadien wacht hem wellicht een brace. Voorlopig is er absoluut geen duidelijkheid wanneer hij terug het veld induikt, maar alle wedstrijden in de kerstperiode worden alvast geschrapt.

Vantornout is aan zijn allerlaatste winter bezig. Laten we hopen dat hij toch snel terug actief is en hij alsnog afscheid in schoonheid kan nemen.

Foto: ©photopress.be / Foto gips: © Klaas V/ Tekst: Nico Dick




Zoeken

Kalender

maart 2024<< >>
Ma Di Wo Do Vr Za Zo
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Geen enkele cross missen? Klik HIER om de kalender aan jouw persoonlijke agenda toe te voegen!