Win uw exemplaar van Wout van Aerts 'Ik fiets focus'

Win uw exemplaar van Wout van Aerts 'Ik fiets focus'

Vooraleer Wout van Aert vandaag op stage vertrok naar Italië, kwam hij op de Boekenbeurs zijn boek 'Ik fiets focus' signeren. Veldritkrant.be schenkt overigens een gratis exemplaar aan vijf van zijn lezers. Onderaan dit artikel leest u hoe u kan winnen...

'Ik fiets focus', uitgegeven door Borgerhoff&Lamberigts, geeft de lezer een unieke inkijk in het leven -in woord én beeld!- achter de schermen van wereldkampioen Wout van Aert. "Voor een biografie ben ik uiteraard te jong", vertelt Van Aert. "Een blik achter de schermen vond ik wel een goede insteek voor een boek. Hoe bereid ik mijn wedstrijden voor? Hoe beleef ik dat uur? Hoe ga ik om met fans en journalisten? Wie zijn de mensen in mijn entourage? Alles komt aan bod."

Belangrijke stemmen in het boek zijn, naast die van Wout van Aert zelf uiteraard, die van zijn ouders, vriendin Sarah, mental coach Rudy Heylen, inspanningsfysioloog Marc Lamberts, ploegleider Niels Albert en fysiotherapeut Lieven Maesschalck. Goed om weten: schrijver van het boek is Nico Dick, mede-oprichter en redacteur van deze website.

Een drietal weken geleden werd het boek voorgesteld in het REVAlution Center van To Walk Again in Herentals, waar Wout van Aert en verloofde Sarah peter en meter van zijn. Onze videoman sprak er met de wereldkampioen over zijn boek:Goed nieuws: dankzij Veldritkrant.be kunnen maar liefst vijf lezers een gesigneerd exemplaar van 'Ik fiets focus' winnen. Spoed u naar onze social media en kijk wat u moet doen...


Foto: ©Luc Claessen / Tekst: Nico Dick / Video: Julien Gielen

Onze actie waarbij we iets weggeven wordt op geen enkele manier gesponsord, ondersteund, ... door en/of is geassocieerd met facebook. Facebook is op geen enkele manier verantwoordelijk voor deze actie en uitvoering. Ook Twitter niet.
Zoeken

Kalender

juli 2024<< >>
Ma Di Wo Do Vr Za Zo
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031    
Geen enkele cross missen? Klik HIER om de kalender aan jouw persoonlijke agenda toe te voegen!