Sanne Cant trekt vanavond nog naar specialist

Sanne Cant trekt vanavond nog naar specialist

Wereldkampioene Sanne Cant beleefde niet haar meest plezante verjaardag uit haar loopbaan. Die begon op de spoed van het Gentse UZ, werd vervolgd met een begrijpelijke opgave in Ronse en wordt beëindigd met een bezoek bij een maag- en darmspecialist.

Sanne Cant won zaterdag de cross in Meulebeke, verbleef op hotel voor de cross daags nadien in Ronse, maar kende er een moeilijke nacht met buikkrampen. “Pijnstillers hielpen niet, dus besloot ik om 3 uur 's nachts om naar het UZ Gent te trekken”, deed ze voor de cross uit de doeken. “Daar bleef ik tot zeven uur 's ochtends op de spoed en dus heb ik geen oog dichtgedaan. Hopelijk heb ik tijdens de cross niet te veel last.”

Het liep evenwel voor geen meter in Ronse. Een logische opgave was het gevolg. Na de cross ging ze niet naar het ziekenhuis, maar trok ze naar huis om wat te rusten. Maar ze heeft nog steeds pijn. "Vanavond ga ik daarom nog op bezoek bij een maag-en darmspecialist omdat ik de oorzaak wil achterhalen. Ik hoop dat ik snel weet wat er aan de hand is, want dit is vervelend. Ik heb echt veel pijn, vooral als ik eet."

Foto: ©Photopress.be / Tekst: Nico Dick




Zoeken

Kalender

april 2024<< >>
Ma Di Wo Do Vr Za Zo
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Geen enkele cross missen? Klik HIER om de kalender aan jouw persoonlijke agenda toe te voegen!