Isolteam Warm aanbevolen door Wout

Marlux-Napoleon Games wordt Marlux-Bingoal

Marlux-Napoleon Games wordt Marlux-Bingoal

Teammanager Jurgen Mettepenningen kondigde vanavond in Hamme zijn nieuwe naamsponsor aan. Vanaf 1 januari 2018 wordt Napoleon Games vervangen door Bingoal. De aanbieder van sportweddenschappen tekende een contract voor vijf jaar. Marlux blijft aan boord.

Napoleon Games haakt eind december af. "In alle vriendschap", aldus Jurgen Mettepenningen. "De voorbije vijf jaar is Napoleon Games een trouwe sponsor geweest. Maar na de overname door de investeringsmaatschappij Waterland lag het een stuk moeilijker om een nieuwe overeenkomst uit de brand te slepen. Toch zijn we zeer dankbaar wat het bedrijf voor ons heeft betekend. Mede dankzij hen slaagde ik er in om onder meer Michael Vanthourenhout en Eli Iserbyt binnen te halen."

Mettepenningen werd kort na het WK op de hoogte gebracht. Van dan af startte hij een moeilijke zoektocht naar een nieuwe partner. "Niet evident. Ik was op zoek naar een sportgerelateerd bedrijf, die niet te snel nerveus wordt. Ik sprak met een twintig, dertig bedrijven, waarvan er uiteindelijk drie overbleven. Daaruit heb ik zelf een selectie kunnen maken. Bij Bingoal had ik uiteindelijk het beste gevoel."

"Vroeger in GvA-Trofee"

De aanbieder van sportweddenschappen is ook al sponsor van KV Oostende en de basketbalclub van Charleroi en is dus een gevestigde waarde. "Twaalf jaren geleden waren we ook een van de partners bij de toenmalige GvA-Trofee", vertelt CEO Joeri Impens. "Dat waren leuke jaren in de cross en we misten het wel, ja. Met ons partnership met dit team willen we onze naamsbekendheid verder vergroten."


Manager Jurgen Mettepenningen glundert. "Bij deze hebben mijn renners zekerheid. Het contract van Marlux loopt tot eind 2020, dat van Bingoal nu tot 2022. We kunnen bouwen aan de toekomst. Vorig jaar wonnen we slechts één tv-cross, maar pakten we wel 35 podiumplaatsen. Ik kijk echter vooruit: Van der Poel en Van Aert blijven geen jaren meer in het veldrijden. Zij zullen snel andere wegen bewandelen. Chapeau voor wat die twee toppers ons gebracht hebben, maar zonder hen wordt het een stuk opener en spannender in het veldrijden. Dat zal voor iedereen goed nieuws zijn."

Tekst en foto's: ©NicoDick
Zoeken

Scherpe blik van ... Retro - Scherpe BlikkenRetro - Scherpe Blikken

Kalender

juni 2018<< >>
Ma Di Wo Do Vr Za Zo
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930