Isolteam Warm aanbevolen door Wout

Jolien Verschueren vanaf 1 maart naar Pauwels Sauzen-Vastgoedservice

Jolien Verschueren vanaf 1 maart naar Pauwels Sauzen-Vastgoedservice

Jolien Verschueren moet niet wachten tot 1 januari om van shirtje te wisselen. De Kruishoutemse kwam tot een overeenkomst met Telenet-Fidea dat ze volgende week reeds naar Pauwels Sauzen-Vastgoedservice kan. "Ideaal om het voorbije seizoen achter mij te laten."

Verschueren had een tijd geleden reeds een contract getekend bij Pauwels Sauzen-Vastgoedservice, het team van onder meer Jens Adams en Rob Peeters. Maar ze lag nog tot 31 december onder contract bij Telenet-Fidea. Daar is ondertussen een oplossing voor. Na een gesprek met teammanager Sven Nys kan ze vroeger de overstap maken.

"De timing is perfect", aldus Verschueren. "Dit is het ideale moment om het voorbije seizoen achter mij te laten. Het heeft zeker niet gebracht wat ik er van verwacht had, ook al had ik het gevoel dat ik sterker was geworden. Door een aantal tegenslagen kon ik me echter niet bewijzen, ook al behaalde ik toch nog drie overwinningen en een paar podiumplaatsen."

Het teammanagement van Pauwels Sauzen-Vastgoedservice was al even op zoek naar een dame om de rangen te vervoegen. "Tijdens een eerste gesprek had ik meteen een goed gevoel, wat uitmondde in een overeenkomst die op 1 januari 2018 zou ingaan. Ik wil Sven Nys bedanken dat ik op 1 maart al de overstap kan maken. Ik sta er overigens op om ook de andere teamleden en sponsors te bedanken voor de geboden kansen. Maar het nu tijd voor een nieuwe uitdaging."

Werk maken van techniek en explosiviteit

Jolien zit nu al met volgend veldritseizoen in haar hoofd. "Een stap vooruit zetten, is het doel. Ik ben nu al bezig daar werk van te maken. Om mijn rugproblemen aan te pakken, werk ik hard in de praktijk van kine Lieven Maesschalck. Ik sukkel al met mijn bekken sinds mijn val in december. Die problemen van de baan helpen, is prioritair. Daarna wil ik komende zomer werk maken van mijn techniek en explosiviteit. Dat laatste is een werkpunt om beter voor de dag te komen in de start. Ik krijg alvast de nodige steun van mijn nieuwe team."

Foto: ┬ęPhotopress.be / Tekst: Nico Dick
Zoeken

Scherpe blik van ... Retro - Scherpe BlikkenRetro - Scherpe Blikken

Kalender

juni 2018<< >>
Ma Di Wo Do Vr Za Zo
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930