Isolteam Warm aanbevolen door Wout

En plots... zijn Vantornout en Mettepenningen weer beste maatjes

En plots... zijn Vantornout en Mettepenningen weer beste maatjes

Wat een soap! Jurgen Mettepenningen en Klaas Vantornout hebben vandaag hun ruzie bijgelegd. Meer zelfs, er kwam een akkoord dat de West-Vlaming een jaar langer in dienst van Marlux-Napoleon Games blijft.

Deze brokken zijn niet meer te lijmen. Dat was toch wat wij dachten na wat het voorbije weekend gebeurde tussen Klaas Vantornout en Jurgen Mettepenningen. Dat leest u in een ander verhaal op deze site. Maar zie, nog geen twee dagen later zijn de twee alweer beste vriendjes. Het kan verkeren.

"De woorden die afgelopen weekend waren gevallen, werden door teammanager Jurgen Mettepenningen en renner Klaas Vantornout vandaag tijdens een afspraak uitgepraat", meldt het team op zijn website. "Meer dan dat zelfs, want de twee kwamen ook tot een contractueel akkoord over het vervolg van de carrière van de tweevoudige Belgische kampioen veldrijden. Na negen jaar trouwe dienst in onze ploeg begint Klaas straks op 1 maart aan zijn tiende. De clausule die bestond om het lopende contract op 1 maart van dit jaar stop te zetten, wordt dus niet gebruikt."

Mettepenningen: "Repect en dankbaarheid bleef groot"

Jurgen Mettepenningen betreurt de woorden die het afgelopen weekend vielen nadat bekend geraakte dat werd overwogen om het contract stop te zetten: “Wat dit weekend is gebeurd en gezegd, dat vonden we beiden jammer en hebben we tijdens onze afspraak vandaag uitgepraat. Mijn respect en dankbaarheid voor wat Klaas de afgelopen negen jaar voor onze ploeg heeft betekend, is altijd groot gebleven. En daarom ben ik blij dat we toch tot een nieuw akkoord kwamen, zodat Klaas zijn carrière bij ons kan verderzetten. Daar voelen we ons beiden goed bij.”

Dezelfde woorden bij Klaas Vantornout: “Ik heb me altijd goed gevoeld in deze ploeg. De teamleiding, de ploegmaats, de entourage, we hangen allemaal aan elkaar. Daarom ben ik zo blij dat we nu toch gewoon samen verder kunnen gaan. Wat dit weekend is gezegd, hebben ik en Jurgen vandaag als volwassen mensen uitgepraat. Dat is vergeven en vergeten. We kunnen met een propere lei aan mijn tiende jaar bij de ploeg beginnen, en dat is een grote opluchting.”

Foto: ©Photopress.be / Tekst: Nico DickZoeken

Scherpe blik van ... Retro - Scherpe BlikkenRetro - Scherpe Blikken

Kalender

april 2018<< >>
Ma Di Wo Do Vr Za Zo
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30