AGB 24/24
Isolteam - nieuws

Toon Aerts ondertussen op vliegtuig

Toon Aerts ondertussen op vliegtuig

Liep Toon Aerts een sleutelbeenbreuk op of niet? Dat weet hij nog steeds niet. In het ziekenhuis van Frisonone kon Aerts niet geholpen worden. Ondertussen zit hij op het vliegtuig naar Charleroi. Van daaruit gaat het stante pede naar dokter Toon Claes in Herentals.

Het blijft voorlopig een vraagteken of Toon Aerts het WK kan rijden of niet. Vanuit Fiuggi werd de Europese kampioen met de ziekenwagen naar het ziekenhuis van Frisonone gebracht. "Alleen, daar werd Toon niet geholpen", aldus zijn ploegleider Sven Vanthourenhout. "Het zou meer dan drie uur duren voor foto's genomen konden worden."

Dus zorgde Telenet-Fidea voor een andere oplossing. "We zijn naar de luchthaven gereden om Toon nog naar ons land over te vliegen. Ondertussen zijn we net in 'Rome Ciampino' beland, van waaruit we nu naar Charleroi vliegen. We zullen er om 22u30 landen. Van daaruit rijdt mijn collega-ploegleider Kris Wouters zo snel als mogelijk met Toon naar dokter Claes in Herentals die hem vanavond nog zal onderzoeken en verder helpen."

Een diagnose is dus nog niet gesteld, al houden ze er bij Telenet-Fidea wel de moed in. De pijn zou al een stuk afgenomen zijn en de hoop dat er toch geen breuk is, blijft levendig.


Foto: ©Photopress.be / Tekst: Nico Dick

Vind uitslagen WB Fiuggi en klassementen via onze kalenderpagina

Fotoreeks via deze link
Zoeken

zin om te adverteren

Kalender

november 2020<< >>
Ma Di Wo Do Vr Za Zo
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30