Opvolger van Crelan-Vastgoedservice laat supporters puzzelen

Opvolger van Crelan-Vastgoedservice laat supporters puzzelen

Het was al even een publiek geheim, maar gisteren kwam de officiële bevestiging: Pauwels Sauzen-Vastgoedservice wordt de opvolger van het huidige Crelan-Vastgoedservice. Zonder Wout van Aert en Tim Merlier, wel met onder meer Jens Adams en Rob Peeters.

De toekomst van het team wordt op originele manier uit de doeken gedaan: via een puzzel op de nieuwe website van de ploeg, waarmee de fans overigens een vip-arrangement voor het BK in Oostende kunnen winnen.

We hebben wel een beetje geduld nodig. Gisteren werden pas een aantal puzzelstukjes vrijgegeven. Zo kwamen we wel al te weten dat Jens Adams, Rob Peeters en de beloften Jelle Schuermans en Yannick Peeters het team trouw blijven, dat Johan Verstrepen de profs zal begeleiden en dat Niels Albert zich voortaan alleen zal bezighouden met het opleiden van de jongeren. Albert trekt immers samen met Van Aert en Merlier naar het nieuwe team van Nick Nuyens.

Het team heeft ook een aantal aanwinsten, maar dat wordt wellicht nieuws voor de komende weken, als ons nieuwe puzzelstukken worden aangereikt. In de wandelgangen circuleren alvast de namen van Jolien Verschueren en de Nederlandse beloftenkampioen Sieben Wouters.

Foto: website Pauwels-Vastgoedservice / Tekst: Nico Dick
Zoeken

Sport Vlaanderen 2023

Kalender

februari 2024<< >>
Ma Di Wo Do Vr Za Zo
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
26272829   
Geen enkele cross missen? Klik HIER om de kalender aan jouw persoonlijke agenda toe te voegen!