De 7 gebotten van de Fandrien

De 7 gebotten van de Fandrien

Telenet lanceerde onlangs de campagne 'Fandrien' . Bij dit opzet staat niet de veldrijder centraal maar de veldritfan. Onder de vorm van '7 gebotten' wordt er als het ware ode gebracht aan de trouwe supporter, de Fandrien.

In haar campagne 'Fandrien' pakt Telenet als volgt uit: "Veldrijden, dat is er staan. Elk weekend, door weer en wind. Om er voluit en luidkeels voor te gaan. Samen strijden tegen de elementen. Modder negeren en kou verbijten. Jawel, de echte helden van het veldrijden, dat zijn de Fandriens. De veldritfans in hart en lever, die je herkent aan hun gele botten."

De telecomoperator lanceert ook 'de 7 gebotten van de Fandrien', waarvan jullie er 3 in bovenstaande foto terugvinden. Fans kunnen hun favoriete gebot op de eigen facebookpagina plaatsen. "Hiermee kan er niets worden gewonnen maar het doel is de mensen enthousiasmeren", laat Telenet ons weten.

Veldritkrant.be kan alvast meegeven dat Telenetklanten via deze campagne voor de volgende crossen tickets en gele botten kunnen winnen: GP Hasselt, Zilvermeercross Mol, SP Diegem, Otegem, Kasteelcross Zonnebeke, SP Hoogstraten, SP Middelkerke en Oostmalle. Ook wie geen klant is bij Telenet maakt ter plaatse kans op een paar gele botten!

Volg deze link om alle 7 gebotten terug te vinden en/of kans te maken op tickets.

Foto:© Telenet - Veldritkrant.be/ Tekst: Bart Desmet



Zoeken

Kalender

april 2024<< >>
Ma Di Wo Do Vr Za Zo
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Geen enkele cross missen? Klik HIER om de kalender aan jouw persoonlijke agenda toe te voegen!