Nieuws: AA Drink-Kalas wordt op 1 januari Donen-Vondelmolen CX

Nieuws: AA Drink-Kalas wordt op 1 januari Donen-Vondelmolen CX

Leuk nieuws voor het damesteam van Geert Wellens: het huidige AA Drink-Kalas krijgt met kledijleverancier Donen én peperkoekfabrikant Vondelmolen twee nieuwe naamsponsors. "En dat geeft toch een wat grotere financiële armslag", aldus Wellens.

Gezellige bedrijvigheid rond de campers van het AA Drink-Kalasteam, deze morgen op en rond de atletiekpiste van het provinciaal domein De Ster. Geert Wellens kondigde er met de nodige fierheid zijn twee nieuwe naamsponsors aan. Vanaf 1 januari 2017 wordt kledijsponsor Kalas vervangen door Donen, terwijl Vondelmolen de tweede naamsponsor wordt.

"Beide sponsors tekenden een overeenkomst voor twee jaar", glundert Wellens. "En daarnaast wil ik beklemtonen dat ook AA Drink ons trouw blijft, weliswaar niet meer als naamsponsor."

Joyce Vanderbeken showt enkele pakjes Vondelmolen peperkoekVondelmolen stapt niet zomaar in het veldrijden. "Doel is hun product opnieuw populairder te maken bij de jongeren. Daarvoor is ons team -waarbij de focus ligt op de meisjes jeugd- een ideaal uithangbord", vertelt Wellens.

"Donen is een kledijsponsor die zich meer een meer op de Europese markt wil toespitsen. In Frankrijk, Oostenrijk en Duitsland genieten ze al wat bekendheid, nu mikken ze ook op de Benelux. Wij gaan trouwens zelf de kledij verdelen. Een job voor mijn vriendin Sandy", vertelt Wellens er nog bij.

"Zoeken naar fietsleverancier"

De komende weken probeert Wellens nog werk te maken van het aantrekken van een vaste partner wat het leveren van fietsen en materiaal betreft. "Hopelijk kan ik wat interesse opwekken. We zijn en blijven voorlopig een bescheiden team, maar er is in elk geval sprake van groei."

"Daarom hebben we ook Karen Verhestraeten aangetrokken, toch een renster die -samen met Joyce Vanderbeken- top vijf waard is in België. En naast Tess Van Loy praten we ook nog met een ander jong talent om ons team nog wat meer uitstraling en body te geven." Ergens eind december wordt het nieuwe shirt officieel voorgesteld.

Kern voor 2017

De voorlopige kern voor 2017 bestaat uit: Tess Van Loy - Shana Maes - Axelle Bellaert - Jara Noël - Joyce Vanderbeken - Karen Verhestraeten - Eva Maria Palm - Cédric Mertens - Arne Daelmans

Foto's: ©Veldritkrant.be / Tekst: Nico Dick




Zoeken

Kalender

mei 2024<< >>
Ma Di Wo Do Vr Za Zo
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Geen enkele cross missen? Klik HIER om de kalender aan jouw persoonlijke agenda toe te voegen!