Selecties Heusden-Zolder: Van Tichelt, Liessens en Dhoore krijgen promotie

Selecties Heusden-Zolder: Van Tichelt, Liessens en Dhoore krijgen promotie

Bondscoach Rudy Die Bie heeft deze namiddag zijn selecties voor de wereldbekermanche in Heusden-Zolder vrijgegeven. Jens Adams staat nog steeds op de lijst, maar gaat niet van start. Voorts zijn er een groot aantal -weliswaar logische- wijzigingen bij de jongeren.

Junioren Jarno Liessens en Alessio Dhoore verhuizen na hun goede prestatie in Namen van het B- naar het A-team, wat het duo dus een betere startpositie oplevert. Dankzij de leidersplaats van Jappe Jaspers kreeg het A-team een plekje extra, terwijl Jari De Clercq naar het B-team afzakt.

Bij de beloften krijgt Yorben Van Tichelt dezelfde promotie, ten koste van Jonas Degroote, die in de B-kern terechtkomt. Daaruit valt Loïc Hennaux weg. Zijn plaats wordt ingenomen door Stijn Caluwé.

In de B-kern van de junioren tot slot krijgen we zelfs drie nieuwe namen: Reno Bauters, Tijl Pauwels en Arne Vrachten mogen van start in Heusden-Zolder. Met Andreas Goeman en Victor Vandebosch vallen twee renners af.

Hieronder vindt u de complete samenstelling van het Belgische peloton dat zaterdag van start gaat op het Circuit van Terlaemen. Uit dat lijstje moet u dus de naam van Jens Adams -die nog steeds met klierkoorts kampt- schrappen.



Foto's: ©Photopress.be / Tekst: NicoDick




Zoeken

Kalender

maart 2024<< >>
Ma Di Wo Do Vr Za Zo
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Geen enkele cross missen? Klik HIER om de kalender aan jouw persoonlijke agenda toe te voegen!