Jens Adams geveld door klierkoorts

Jens Adams geveld door klierkoorts

Geen Jens Adams dit weekend in Essen of Overijse. De Minderhoutenaar overbrugt het weekend in Calpe, waar zijn Vastgoedserviceteam op stage is. Adams sukkelt met klierkoorts, al zorgt dat wel niet voor een volledige inactiviteit. "Als ik me goed voel, mag ik fietsen."

“Ik voelde al een hele poos dat ik sneller vermoeid geraakte én minder goed recupereerde”, vertelt de jongste van de Adams-broers op de website van Vastgoedservice-Golden Palace. “Er moest wel iets schelen. Uiteindelijk is vorige week uitsluitsel gekomen na bloedtesten. Blijkbaar heb ik twee maanden geleden een infectie opgelopen. Vandaar die klierkoorts.”

Adams hoeft geen complete rust te nemen. “Dat heeft volgens de dokter geen zin. Tenzij ik wakker word met koorts uiteraard. Maar als ik me goed voel, mag ik fietsen en zelfs in competitie. Maar voorlopig ligt de focus op hersteltrainingen. Ik werkte de voorbije week hier in Calpe dan ook een individueel programma af.”

Essen en Overijse vallen in het water, maar stiekem hoopt Adams wel te hervatten in Mol en/of Francorchamps, volgend weekend. “Ik moet nu vooral naar mijn lichaam luisteren. En dat is wat ik ook zal doen.”

Foto: ©Photopress.be / Tekst: NicoDick




Zoeken

Kalender

april 2024<< >>
Ma Di Wo Do Vr Za Zo
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Geen enkele cross missen? Klik HIER om de kalender aan jouw persoonlijke agenda toe te voegen!