Nikki Harris verdedigt straks niet langer de kleuren van Telenet-Fidea

Nikki Harris verdedigt straks niet langer de kleuren van Telenet-Fidea

Verrassend nieuws uit het kamp van Telenet-Fidea. De overeenkomst met Nikki Harris (28) wordt niet verlengd. Reden: het damesteam van Van Kasteren mikt in de toekomst voluit op zijn Belgische rensters. Pijnlijk, maar commercieel gezien begrijpelijk.

Twee tweedeplaatsen, vier keer derde. Tot zover de podiumplekken van Nikki Harris dit seizoen. Ruim voldoende om langer aan boord te mogen blijven bij je team, denk je dan. Niet dus. Hans van Kasteren stuurde vandaag een persbericht de wereld in waarin kurkdroog en zeer bondig te lezen staat dat Harris haar contract niet verlengd ziet en naar een andere ploeg moet uitkijken. "We bedanken haar wel voor haar prestaties en wensen haar nog veel succes in de toekomst."

'Focus op Belgische meisjes'

Dat het team vanaf 2016 meer dan ooit zal focussen op de Belgische dames, staat er te lezen. Commercieel gezien zéker een aanvaardbare reden. Zowel Telenet als Fidea richten hun pijlen immers op de Belgische markt. Harris is dan wel een toppers, ze is en blijft een Britse. En met Jolien Verschueren, Ellen Van Loy en Loes Sels heeft Van Kasteren al enkele Belgische meisjes die sportief de evenknie zijn van Harris.

Foto: ©Photopress.be / Tekst: NicoDick




Zoeken

Kalender

april 2024<< >>
Ma Di Wo Do Vr Za Zo
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Geen enkele cross missen? Klik HIER om de kalender aan jouw persoonlijke agenda toe te voegen!