Wacht niet te lang om uw WK-tickets te bestellen

Wacht niet te lang om uw WK-tickets te bestellen

De organisatoren van het WK Zolder werken samen met Ticketmaster én de studenten Mobiliteitswetenschappen van de Hasseltse Universiteit. Fans worden aangeraden niet té lang te wachten om hun tickets te bestellen. Organisator Koen Monu verduidelijkt....

Even schrikken toen we de prijzen van het WK Veldrijden in Heusden-Zolder zagen. Maar de prijzen in voorverkoop zijn dan weer een stuk lager. En dat is een heel bewuste keuze van organisator Koen Monu.

"Ik werk immers samen met studenten Mobiliteitswetenschappen van de Hasseltse Universiteit, zij zullen een volledige mobiliteitsplan uitwerken, en dat kan alleen perfect werken als de kaarten vooraf zijn aangekocht", aldus Monu. "De kaarten worden verkocht via Ticketmaster -wat een zeer veilig systeem is-. Wie de kaarten koopt, geeft ook zijn postcode in. Aan de hand daarvan weten we echt vooraf welke invalswegen extra druk worden en kunnen we anticiperen."

Combi-ticket amper duurder dan zondagticket

Hoeveel toeschouwers worden verwacht in Heusden-Zolder weten we momenteel nog niet, maar de site rond het Circuit van Terlaemen kan er maximaal 80.000 herbergen. Nog enkele leuke weetjes: rond het parcours worden 16 led walls geplaatst, er worden vanuit alle parkeerplaatsen gratis shuttles voorzien en de tarieven in voorverkoop blijven geldig tot half januari. Daarna stijgen de prijzen met 25 procent.

Ook opmerkelijk: om de jeugdwedstrijden te promoten, zijn de prijzen voor een combi-ticket (zaterdag én zondag) amper duurder dan die van een dagticket. Een weekendticket kost 41,50 euro, een ticket voor zondag alleen 36,50. Verdere informatie en updates kan u de komende maanden ook op Veldritkrant.be (overigens officiële partner van het WK) volgen.

Ticketmaster

Ticketmaster investeert trouwens volop in het veldrijden. Naast Heusden-Zolder zijn momenteel ook al tickets voor Boom (De Niels Albert CX), Overijse (Druivencross), Mol (Zilvermeercross), Heusden-Zolder (Wereldbeker) en Bredene (Versluys Cyclocross) te verkrijgen via Ticketmaster.

Foto's: ©Photopress.be / Tekst: NicoDick




Zoeken

Kalender

mei 2024<< >>
Ma Di Wo Do Vr Za Zo
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Geen enkele cross missen? Klik HIER om de kalender aan jouw persoonlijke agenda toe te voegen!