Rob Peeters verlengt bij VGSGP, maar moet passen voor Las Vegas

Rob Peeters verlengt bij VGSGP, maar moet passen voor Las Vegas

Mixed feelings bij Rob Peeters. De Desselnaar kreeg een contractverlenging bij Vastgoedservice-Golden Palace, maar moest in extremis wel afhaken voor de trip naar Las Vegas, waar woensdag de eerste wereldbekermanche van het seizoen op de agenda staat. Peeters kampt met een bronchitis.

Geen Rob Peeters in de openingsmanche van de Wereldbeker, volgende woensdag in Las Vegas. Dokter Jens Demanet verduidelijkt: "Rob voelde zich niet fit. Nader onderzoek bracht een bacteriële bronchitis aan het licht. Na overleg werd beslist af te zien van deelname aan de wedstrijd in Las Vegas", klinkt het in een persbericht van het team. "Dit gezien een langdurige vliegtuigreis het risico op evolutie naar een longontsteking verhoogt en we willen de verdere seizoensstart van de renner niet in het gedrang brengen."

Rob reageerde ontgoocheld op zijn forfait. "Dit is zeer jammer. Ik kende een perfecte zomer en was gebrand op een goede prestatie in de Amerikaanse gokstad. Dit is toch wel een domper, maar ik mag en kan geen risico nemen."

Contractverlenging

Toch is er ook goed nieuws voor Rob. Deze week werd zijn contract met twee jaar verlengd, tot eind 2017. "Ik was er al van in het begin bij en zag onze ploeg snel progressie maken. Daarnaast voel ik me zeer goed binnen het team: ik ben er meer dan zomaar een renner. Ik word bij bepaalde beslissingen gehoord en betrokken, en dat voelt goed aan."


Foto: ©Photopress.be
Zoeken

Kalender

april 2024<< >>
Ma Di Wo Do Vr Za Zo
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Geen enkele cross missen? Klik HIER om de kalender aan jouw persoonlijke agenda toe te voegen!