BKCP-Powerplus wordt BKCP-Corendon

BKCP-Powerplus wordt BKCP-Corendon

Het team van wereldkampioen Mathieu van der Poel krijgt een nieuwe tweede naamsponsor: Powerplus verdwijnt, Corendon komt in de plaats. Tot op heden was Corendon hoofdsponsor van het 'tweede' team van de broers Roodhooft, Corendon-Kwadro.

Vakantiespecialist Corendon bindt zich voor de komende drie veldritseizoenen als tweede naamgevende hoofdsponsor naast BKCP Bank aan het team van de regerende wereldkampioen. Corendon vervangt Powerplus dat sinds 2009 sponsor was van de ploeg.

In het seizoen 2014-2015 was Corendon al naamgever van Team Corendon-Kwadro. “Om meer zichtbaarheid te creëren bij de Vlamingen hebben wij vorig jaar besloten om ons te koppelen aan de typisch Belgische sport veldrijden. Uiteraard is het dan ook van belang dat het team wekelijks een grote kans heeft op de overwinning", aldus Martin De Boer, marketing directeur bij Corendon. "Aangezien de absolute toppers allemaal voor langere tijd onder contract staan bij diverse teams en wij dat gegeven respecteren, zijn we met Corendon op zoek gegaan naar een team mét toppers waar we naamsponsor van konden worden."

Op de foto herkent u van links naar rechts Adam Toupalik (Tsj), Philipp Walsleben (Dui), Vincent Baestaens, Wietse Bosmans, wereldkampioen Mathieu van der Poel (Ned), Stijn Caluwé, David van der Poel (Ned), Michael Boros (Tsj) en Daan Hoeyberghs.

“We stappen ook in bij de Veldritacademie, waardoor we ons engageren voor opleiding en zo ook Sanne Cant kunnen ondersteunen", aldus De Boer nog.

Het huidige Corendon-Kwadro -met onder meer Laurens Sweeck- blijft bestaan, maar krijgt nieuwe geldschieters. Die zullen binnen een paar weken bekend worden gemaakt.

Foto: ©Photopress.be




Zoeken

Kalender

maart 2024<< >>
Ma Di Wo Do Vr Za Zo
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Geen enkele cross missen? Klik HIER om de kalender aan jouw persoonlijke agenda toe te voegen!