Wout Van Aert hervat de competitie op BK Tervuren

Wout Van Aert hervat de competitie op BK Tervuren

Wout Van Aert heeft groen licht gekregen van de dokter en zal zondag de competitie hervatten ter gelegenheid van het BK in Tervuren. Al spreekt hij niet van persoonlijke ambities: "Ik zal zo lang mogelijk de ploegmaats bijstaan."

De Vice-Wereldkampioen veldrijden liep tijdens een val in de slotrit van de Ronde van België een breuk op aan het middenhandsbeentje met een operatie tot gevolg. De trainingen werden vrij snel hervat en stiekem hoopte Wout zelfs aan de start te kunnen staan van de Ster ZLM Toer. Maar dat bleek toen ijdele hoop. De mededeling kwam er van het team dat hij op controle was geweest bij de dokter en hij voorzichtig, zonder brace mocht proberen te fietsen. "Eerst op de rollen, daarna ook op de weg", vertelde Van Aert. Pas op 25 juni zou een nieuwe controle volgen en de beslissing vallen wanneer hij opnieuw in competitie mocht uitkomen.

Van Aert liet vanavond via twitter weten groen licht gekregen te hebben van de dokter. De Vastgoedservice-Golden Palacerenner zal zondag de competitie hervatten en zijn teammaats bijstaan op het Belgisch Kampioenschap in Tervuren.

Foto: ©Veldritkrant.be




Zoeken

Kalender

april 2024<< >>
Ma Di Wo Do Vr Za Zo
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Geen enkele cross missen? Klik HIER om de kalender aan jouw persoonlijke agenda toe te voegen!