Isolteam - nieuws

Lars van der Haar de beste in Rucphen, voor Baestaens en Vandekinderen

Lars van der Haar de beste in Rucphen, voor Baestaens en Vandekinderen

Lars van der Haar heeft zijn eerste zege in het Giant-Alpecinshirtje beet. In Rucphen was hij met voorsprong de beste. Baestaens en Vandekinderen vervolledigden het podium. Joeri Adams kende pech. Bij de dames heerste Telenet-Fidea.

Lars van der Haar was de publiekstrekker in Rucphen en die rol maakte hij ook waar. Van meet af aan nam de kleine Nederlander het heft in handen. Vincent Baestaens en Joeri Adams waren lange tijd zijn eerste achtervolgers.

Tot Adams door pech de wedstrijd moest staken en Baestaens solo naar de tweede plaats kon rijden. Ook Van der Haar verzwakte in de slotfase niet meer. Laatstejaarsbelofte Jens Vandekinderen werd fraai derde, Dieter Vanthourenhout -in zijn eerste wedstrijd in twee maanden tijd- legde al even knap beslag op plaats vier, na een duel met uittredend juniorenwereldkampioen Thijs Aerts. Met Thomas Joseph eindigde nog een Belg in de top zes.

Telenet-Fidea heerst bij de dames, pech voor Museeuw bij de junioren

In de dameswedstrijd -waarin Marianne Vos forfait gaf- ging de zege naar Nikki Harris. De Britse haalde het afgescheiden van haar ploeggenoten Ellen Van Loy en Pavla Havlikova.

Bij de junioren ging de zege naar Victor Vandebosch, voor Tijl Pauwels en Reno Bauters. Pechvogel van de dag was Stefano Museeuw, die uitgerekend voor de ogen van vader Johan met kettingbreuk kreeg af te rekenen toen hij aan de leiding fietste.

Foto's: ©Veldritkrant.be
Zoeken

Kalender

september 2021<< >>
Ma Di Wo Do Vr Za Zo
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930