Isolteam Warm aanbevolen door Wout
AGB 24/24

Mario De Clercq: 'ik kom mijn belofte na in april'

Mario De Clercq: 'ik kom mijn belofte na in april'

Mario De Clercq vrijdag, in een interview op veldritkrant.be. "Als Klaas Vantornout kampioen wordt, stap ik te voet van Erpe-Mere naar huis." Belofte maakt schuld, dachten we. "En ik zal mijn belofte nakomen. Maar in april", beloofde de drievoudige wereldkampioen ons vandaag.

Het was in een interview op Veldritkrant.be dat De Clercq het plots uit de mond liet vallen: "Klaas Vantornout? Met alle respect, maar Klaas was écht ziek. Ook voor mij blijft het een vraagteken hoe ver hij staat. Belgisch kampioen worden is in elk geval geen optie. Wat als hij daar toch in slaagt? Dan ga ik na de cross te voet terug naar huis."

Ook een ploegleider kan het dus al eens fout inschatten. Maar... 's Avonds is De Clercq gewoon met de wagen terug naar Wortegem-Petegem gereden. Dus zetten wij hem vandaag toch wat onder druk. "Komt goed", beloofde hij ons op zijn communiezieltje. "In april stap ik te voet van Erpe-Mere naar huis. Ik heb trouwens al gezelschap: ook Annelies (Vantornouts vriendin) zal meestappen, net als een aantal andere fans van ons team. Saai wordt het zeker niet. En bovendien zijn onderweg wel een paar kroegen. Maar voor april kan het écht niet. Geen tijd."

De Clercq beloofde ons wel op de hoogte te houden. Op onze beurt zullen wij jullie op de hoogte houden. Voor de geïnteresseerden: de afstand van Erpe-Mere tot Wortegem-Petegem bedraagt toch al gauw zo'n 35 kilometer.
Zoeken

Kalender

juni 2019<< >>
Ma Di Wo Do Vr Za Zo
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930