En ook Vantornout staat opnieuw langs de kant

En ook Vantornout staat opnieuw langs de kant

De eindejaarsperiode eist wel heel veel slachtoffers, dit jaar. Nu is ook Klaas Vantornout opnieuw geveld. Gisteren maakte hij zijn comeback in Diegem, maar morgen in Loenhout is hij er alweer niet bij. "Al hoop ik we klaar te geraken voor Baal", geeft hij mee.

Geen Klaas Vantornout morgen in de manche van de Bpost Bank Trofee in Loenhout. De West-Vlaming van Sunweb - Napoleon Games maakte gisteren een al bij al bemoedigende terugkeer met een elfde plek in Diegem, maar de ijskoude lucht beviel Vantornout blijkbaar niet al te best. Hij heeft opnieuw last van geïrriteerde luchtwegen en daarom past hij voor Loenhout, in de hoop er in Baal weer bij te kunnen zijn op volle kracht.

“De koude zette zich gisteravond in Diegem op m’n luchtwegen”, weet Vantornout. “Ik sliep slecht door het vele hoesten, en voelde me vandaag ook amper hersteld. Op zich is die wedstrijd in Diegem goed meegevallen, maar ik ben er wel diep moeten gaan, en dat voel ik nu. Als ik nu dom ben, kan ik mijn hele crossseizoen hypothekeren. Vandaar dat ik pas voor Loenhout. Ik acht de kans dat ik op Nieuwjaarsdag kan starten in de volgende manche van de bpost bank trofee in Baal wel vrij groot.”




Zoeken

Kalender

april 2024<< >>
Ma Di Wo Do Vr Za Zo
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Geen enkele cross missen? Klik HIER om de kalender aan jouw persoonlijke agenda toe te voegen!