Sven Nys -pas 16de in Diegem- rijdt dinsdag voor het goede doel

Sven Nys -pas 16de in Diegem- rijdt dinsdag voor het goede doel

In onderstaand video-interview ziet u de reactie van Sven Nys na zijn 16de plaats in Diegem. Dinsdag volgt een nieuwe test in Loenhout, met zoals voorzien een shirtje waarop zijn sponsors hun plaats afstaan aan 'Stichting tegen kanker'.

Dat nieuws maakte Nys een paar weken geleden al bekend, maar is ondertussen wat in de anonimiteit verdwenen door zijn tegenvallende prestaties. Maar de actie gaat dinsdag dus wel degelijk door. Dat liet Nys vanavond nog weten via enkele tweets.

In Diegem nam Nys een goede start, zakte nadien wat weg na een valpartij, rukte rond halfkoers opnieuw op richting een potentiële toptienplaats, maar moest die in de finale toch prijsgeven. Zijn reactie ziet u hieronder in een kort videoverslag...

Enthousiast publiek

"Dat weekje rust heeft me deugd gedaan", klonk het. "De hartslagen gingen al een stuk hoger dan vorige week. Maar ik miste de spanning op de benen." Hij genoot wel van de enthousiaste steun van het publiek. "Fantastisch dat de mensen positief blijven en me blijven aanmoedigen."

Wat hij de voorbije week dan had gedaan? "Zo weinig mogelijk met koers bezig zijn. Wel met zoveel mogelijk andere dingen. De knop even volledig omdraaien, noemen ze dat.



Video:©Julien Gielen / Foto: ©Veldritkrant.be




Zoeken

Kalender

april 2024<< >>
Ma Di Wo Do Vr Za Zo
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Geen enkele cross missen? Klik HIER om de kalender aan jouw persoonlijke agenda toe te voegen!