Naast Vantornout haakt ook Meeusen af voor Sint-Niklaas

Naast Vantornout haakt ook Meeusen af voor Sint-Niklaas

De organisatoren van de eerste Memorial Marc Van Landeghem in Sint-Niklaas treffen het niet. Naast Klaas Vantornout haakt nu ook Tom Meeusen af. De Kempenaar heeft last van een blessure aan de rechterschouder. Daarmee lijkt een duel Van der Poel-Pauwels in de maak. Ook niet te versmaden.

"Tom botste zaterdag tijdens de Scheldecross in Antwerpen op een dranghekken en kwam vandaag bij een val op training op dezelfde schouder terecht. Dat zorgt voor te veel last, waardoor Tom afmeldt voor de Memorial Marc Van Landeghem", klinkt het in een mededeling van het Telenet-Fideateam.

Eerder meldde ook al Klaas Vantornout af. Die kampt met wat ziekteverschijnselen en wil geen risico nemen met het oog op de drukke kerstperiode. En ook zijn ploegmaat Jim Aernouts haakt in laatste instantie af. Die viel het voorbije weekend twee keer op dezelfde knie.

Zeker wel aan de start in recreatiedomein De Ster (belangrijkste deelnemers:)
Elite heren: Kevin Pauwels, Mathieu van der Poel (Ned), Francis Mourey (Fra), Philipp Walsleben (Dui), Rob Peeters, Bart Wellens, Laurens Sweeck, Enrico Franzoi (Ita), Martin Bina (Tsj), Wietse Bosmans, Bart Aernouts, Ben Berden, Vincent Baestaens, Jonathan Page (VS).

Dames: Sanne Cant, Ellen Van Loy, Sophie de Boer (Ned), Sabrina Stultiens (Ned), Pavla Havlikova (Tsj), Christine Vardaros (VS)

Zoeken

Sport Vlaanderen 2022

Kalender

september 2022<< >>
Ma Di Wo Do Vr Za Zo
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  
Geen enkele cross missen? Klik HIER om de kalender aan jouw persoonlijke agenda toe te voegen!