Vastgoedservice-Golden Palace wil schitteren in Molse Zilvermeercross

Vastgoedservice-Golden Palace wil schitteren in Molse Zilvermeercross

Morgen Antwerpen, zondag Mol. En de eerste Zilvermeercross is niet zomaar een veldritje voor de mannen van Vastgoedservice-Golden Palace. "Onze jongens zullen voor eigen volk het onderste uit de kan halen", aldus teammanager Geert Vanhoof. "Vooral Rob Peeters zal zijn huid duur verkopen."

De mannen van Vastgoedservice-Golden Palace hebben er een tiental dagen Calpe opzitten. Jens Adams en Jelle Schuermans bleven er de volledige duur van de stage, terwijl Wout van Aert, Joeri Adams en Jan Denuwelaere het voorbije weekend even naar België overvlogen om te crossen. Rob Peeters tot slot was de eerste week verhinderd wegens de begrafenis van zijn vader en trainde alleen deze week op Spaanse wegen.

Vandaag keerde iedereen huiswaarts, de batterijen opgeladen voor de Schelde- en Zilvermeercross. De broers Adams, Jan Denuwelaere en Rob Peeters rijden beide wedstrijden, Wout van Aert en de jongeren Schuermans en Yannick Peeters beperken zich tot de Zilvermeercross.

"Een belangrijke wedstrijd voor ons team", weet Geert Vanhoof, die samen met Timmy Simons het veldritteam leidt. "Uiteraard omdat Mol de uitvalsbasis is voor de ploeg en hoofdsponsor Vastgoedservice er zijn hoofdzetel heeft. Ik ben er dan ook van overtuigd dat mijn jongens zondag het beste van zichzelf zullen geven." Vanhoof vermoedt trouwens dat vooral Rob Peeters er extra veel zin zal in hebben. "Rob woont weliswaar in Dessel, maar is -net als Yannick trouwens- een geboren en getogen Mollenaar. Hij zal zondag zijn huid duur verkopen."

Zware tegenstand

Al krijgen Wout van Aert en co het niet op een presenteerblaadje aangeboden. Net als in Antwerpen morgen staan ook in Mol andere kleppers als Klaas Vantornout, Tom Meeusen en Mathieu van der Poel te popelen om nog eens te winnen. Het volledige deelnemersveld en het programma vindt u trouwens via onze kalenderpagina.

Klaas Vantornout pakte twee jaar geleden nog de Belgische titel op hetzelfde parcours, waar eerder ook de Boonen & Friends verreden werd. Aan motivatie zal het de West-Vlaming dus ook niet ontbreken.

Noteer dat de profwedstrijd (rechtstreeks op VIER) er pas om 17u30 van start gaat. Al valt er vanaf 13u wel wat te beleven aan het Zilvermeer, wanneer aandacht besteed wordt aan de G-sport. Een uurtje later start de RTV-Vastgoedservice Challenge, een ingekorte wedstrijd waarin een pak BV's het tegen elkaar opnemen. Daarna volgen ook nog de junioren en dames.

Foto's: ©Photopress.be
Zoeken

Sport Vlaanderen 2023

Kalender

februari 2024<< >>
Ma Di Wo Do Vr Za Zo
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
26272829   
Geen enkele cross missen? Klik HIER om de kalender aan jouw persoonlijke agenda toe te voegen!