Wout van Aert ziet zijn loon verdubbeld bij VGSGP

Wout van Aert ziet zijn loon verdubbeld bij VGSGP

Het gaat Wout van Aert voor de wind momenteel. De jonge derdejaarsbelofte won niet alleen de Koppenbergcross en Koksijde, tussendoor kreeg hij ook nog eens een verbeterd contract aangeboden door zijn team. Dat werd zonet bekend gemaakt via een persbericht.

"Onze verbintenis met Wout liep al tot eind 2018", aldus teammanagers Geert Vanhoof (links op de foto) en Jef Robert. "Maar eind vorige week (vóór zijn straffe zege in Koksijde) hebben we Wout een verbeterd voorstel gedaan. Dankzij zijn nieuw contract zal Wout bij ons meer dan het dubbele verdienen dan tot op heden het geval was."

Ook medemanager Timmy Simons stond erop om Van Aert passend te verlonen voor hetgeen hij dit seizoen reeds presteerde. "Loon naar werk lijkt mij de meest correcte manier om samen te werken", aldus Simons. "Wout maakte de voorbije maanden in die mate progressie dat hij minstens dubbel zo goed presteert als we van hem hadden verwacht. Dan mag hij ook minstens twee keer zoveel verdienen."

Van Aert: 'Blijk van vertrouwen'

Wout van Aert reageerde bijzonder verheugd. "Het voelt fantastisch om zoveel waardering en vertrouwen van de ploeg te krijgen. In één jaar tijd is mijn contract reeds twee keer aangepast. Dat ik er zelf niet om gevraagd hebt, toont nog meer aan dat de teamleiding in mij gelooft! Ik ben dan ook zeer blij d​at ik eind vorig seizoen mee in het Vastgoedservice-Golden Palace project ben gestapt. En dat ik het team zaterdag kon bedanken met een klinkende zege in Koksijde, maakt het plaatje compleet."

Foto: ©Photopress.be
Zoeken

Sport Vlaanderen 2023

Kalender

februari 2024<< >>
Ma Di Wo Do Vr Za Zo
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
26272829   
Geen enkele cross missen? Klik HIER om de kalender aan jouw persoonlijke agenda toe te voegen!