Hans van Kasteren is boos op de kranten... Terecht of niet?

Hans van Kasteren is boos op de kranten... Terecht of niet?

Vreemd persbericht van Telenet-Fidea in de mailbox deze namiddag. Eentje in naam van teammanager Hans van Kasteren. Die pikt het niet dat de kranten zo veel aandacht besteden aan Sven Nys. "Wout van Aert en Kevin Pauwels verdienden in de bloemetjes gezet te worden."

Dat hij ballen aan zijn lijf heeft, bewees Hans van Kasteren in het verleden al meermaals. En als hij zich benadeeld voelt, durft hij extra scherp uit de hoek komen. De voorbije maanden hield hij zich opvallend gedeisd. Met recht en reden trouwens, want op Tom Meeusen -en af en toe Corné van Kessel- na, moest de Telenet-Fideamanager vooral rekenen op zijn jongeren om in beeld te komen.

Maar vandaag schiet Van Kasteren wel met scherp. Op zijn eigen manier. Wellicht na een -ook al typisch Van Kasteren- impulsieve ingeving. Hieronder leest u het integrale persbericht. Of de flamboyante Nederlander het bij het rechte eind heeft? Deels wel. Wout van Aert en Kevin Pauwels verdienen (meer) aandacht. Tom Meeusen is ook op dreef en mag inderdaad ook al eens aan het woord komen.

Maar uiteraard moet Van Kasteren ook een kat een kat noemen: Sven Nys heeft nu eenmaal een bijzonder grote aanhang. En die fans willen ook weten wat er met hun idool aan de hand is. Na het uitpluizen van de kranten merkten wij trouwens dat Pauwels en Van Aert wel degelijk aan bod kwamen. En na zijn zege in Ruddervoorde kreeg Tom Meeusen ook wel de aandacht die hij verdiende. Maar lees en oordeel vooral zelf of Van Kasteren recht van spreken heeft...


Zoeken

Sport Vlaanderen 2023

Kalender

februari 2023<< >>
Ma Di Wo Do Vr Za Zo
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728     
Geen enkele cross missen? Klik HIER om de kalender aan jouw persoonlijke agenda toe te voegen!