AGB 24/24
Isolteam - nieuws

Flandriencross: in het spoor van je idool op de Mirabrug

Flandriencross: in het spoor van je idool op de Mirabrug

Sven Nys, Kevin Pauwels, Wout Van Aert, Tom Meeusen… Welke jonge veldritfan droomt er niet van om in hun voetsporen te treden? Dankzij de jeugdinitiatie van de KwadrO Flandriencross worden hun dromen misschien werkelijkheid! Onder begeleiding van Greg Van Avermaet, Niels Albert, Erwin Vervecken en Roland Liboton mogen jonge fans proeven van het uitdagende parcours in Hamme.


In de voetsporen van je idool

Wie tussen 6 en 12 jaar oud is, wordt verwelkomd op zaterdag 29 november. Afspraak om 13u45 aan de publiekstent achter sporthal Meulenbroek. Daar word je opgewacht door enkele medewerkers. De initiatie zelf start om 14u en eindigt rond 15u30. Ieder kind, ook van buiten regio Hamme, is welkom! Fiets, helm en een sportieve ingesteldheid, meer heb je niet nodig!

De pret blijft niet beperkt tot rondjes rijden. Je kan je vaardigheden en fietskunstjes ook testen op een heus hindernissenparcours: het Ridley Bike Park! Nadien worden de deelnemers ook verwend met een leuk Ridley kadootje!

Heb je zin gekregen om mee te komen fietsen? Individueel online inschrijven kan tot vrijdag 21 november. Het aantal plaatsen is beperkt tot 200, vooraf inschrijven is daarom verplicht! (inschrijven kan via www.flandriencross.be)


Ook MTB-tour met passage op het parcours van de Flandriencross


Daags voor de Flandriencross krijgt u als liefhebber ook de kans om zelf een gedeelte van het officiële parcours te verkennen en te finishen zoals de profs. Greg Van Avermaet, verkozen tot Flandrien 2014 en voorzitter van de KwadrO Flandriencross, heeft eigenhandig een gevarieerd mountainbikeparcours uitgestippeld kriskras door het Waasland van 26 en 53 kilometer. Met uiteraard een passage over het symbool van de Flandriencross, de Mirabrug.


Tussen 8 en 12 uur kan u vrij starten op het parcours waar een duidelijke bepijling u de te volgen route aanduidt. Na afloop wordt u getrakteerd op een drankje en kan u in de publiekstent vanaf 14u30 op groot scherm live genieten van de rechtstreekse uitzending van de wereldbekermanche veldrijden in het Britse Milton Keynes.


Let wel op: inschrijven kan enkel in de publiekstent op zaterdag 29 november. Voorinschrijving is niet mogelijk

bron: Golazo.

Zoeken

zin om te adverteren

Kalender

november 2020<< >>
Ma Di Wo Do Vr Za Zo
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30