Isolteam - nieuws

Lars van der Haar domineert in 's Hertogenbosch. Bekijk het videoverslag

Lars van der Haar domineert in 's Hertogenbosch. Bekijk het videoverslag

Nederlands kampioen Lars van der Haar heeft zonet de Grote Prijs van Brabant in 's Hertogenbosch op zijn naam geschreven. Van der Haar haalde het na een lange solo met ruim verschil van Corné van Kessel en Jim Aernouts.

Een uitgebreide kopgroep kleurde in 's Hertogenbosch de eerste koershelft. Maar Lars van der Haar bleek al snel de beste man in koers en koos na iets minder dan een half uur voor de aanval. Tom Meeusen probeerde even zijn wagonnetje aan te haken, maar viel snel terug in de achtervolgende groep waar onder meer ook Corne van Kessel, Bart Wellens, Joeri Adams, David van der Poel, Sven Nys en Martijn Budding deel van uitmaakten.

Van der Haar bouwde zijn voorsprong gestaag uit tot ruim een minuut. Het sprintje voor de tweede plaats werd gewonnen door Corné van Kessel voor Jim Aernouts. Sven Nys strandde op plaats vijf. Bekijk ook het videoverslag van de wedstrijd, gemaakt door Julien Gielen.

Bij de dames ging de zege naar Helen Wyman, terwijl Pascal Eenkhoorn de beste junior was. Enertherm-BKCP scoorde trouwens dubbel, want bij de nieuwelingen was de winst voor hun jongste aanwinst Perry Frijters.
Zoeken

Kalender

september 2021<< >>
Ma Di Wo Do Vr Za Zo
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930