Isolteam - nieuws
AGB 24/24

Eén uur samen in de caravan: Niels Albert en Femke Herygers

Eén uur samen in de caravan: Niels Albert en Femke Herygers

VIER komt met een nieuwigheidje op de buis. Twee BV's uit het crosswereldje worden samen één uur in een caravan opgesloten. Van dat uur worden uiteindelijk vijf minuten tv gemaakt. Eerste slachtoffers (nou ja...): Femke Herygers en Niels Albert.

Hij was wat nerveus, Niels Albert. Want de voormalige wereldkampioen en momenteel coach bij Vastgoedservice-Golden Palace wist vooraf niet wie hij voor zich zou krijgen. Het zou maar eens Albert Van Damme moeten zijn. Of de oma van één of andere crosser. Maar Albert had het geluk aan zijn zijde en kreeg zowaar de bevallige Femke Herygers als compagnon de route. Een link hebben de twee sowieso: Niels kreeg tot vorig jaar meer dan eens kussen en bloemen van Femke op het podium van een of andere veldrit. En daarnaast kampt Herygers' vriend Klaas Lodewyck met hartproblemen die vergelijkbaar zijn met die van Albert. Gespreksstof zat, dus.

Het resultaat van deze eerste aflevering van 't caravanneke van VIER kunt u aanstaande zondag bekijken, net voor de live-reportage van de eerste Hansgrohe Superprestigemanche in Gieten. "Ik kan uiteraard niets over het gesprek kwijt", aldus chef-sport Chris Mannaerts van VIER. "Alleen dat het moeilijk wordt om dat uur in amper vijf minuutjes te ballen. Er zullen sowieso een paar toffe gespreksmomenten moeten sneuvelen." Misschien moet Veldritkrant.be maar een poging doen om die andere 55 minuten in handen te krijgen... Goed idee, toch?

Voor alle duidelijkheid: ook Femke wist vooraf niet wie haar gesprekspartner zou zijn. En ook de komende weken blijft het voor de deelnemers in kwestie altijd een verrassing wie hun opponent wordt.
Zoeken

zin om te adverteren

Kalender

november 2020<< >>
Ma Di Wo Do Vr Za Zo
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30