Europese opener in Baden met aantal mooie namen aan de start

Europese opener in Baden met aantal mooie namen aan de start

Morgen wordt het Europese -internationale -veldritseizoen afgetrapt in het Zwitserse Baden, waar gezocht wordt naar een opvolger voor Philipp Walsleben. De BKCP-Powerpluskopman krijgt er echter flinke concurrentie. Bij de dames hoopt Sanne Cant haar zege te vernieuwen.

47 deelnemers prijken op de voorlopige deelnemerslijst van Baden. Onder hen toch een paar mooie namen. Philipp Walsleben mag als uittredend winnaar daar in Zwitserland met het nummer één van start. Concurrentie krijgt hij onder meer van Francis Mourey, Julien Taramarcaz, Simon Zahner, Enrico Franzoi, David van der Poel en een viertal Belgen.

Bij die Belgen niet toevallig een aantal jongens die tuk zijn op kostbare UCI-punten, die hen aan deelname aan de Wereldbeker kunnen helpen. Onder meer Joeri Adams en Dieter Vanthourenhout weten wat hen te doen staat. De Belgen aan de start zijn twee broederparen: Michael en Dieter Vanthourenhout (Sunweb-Napoleon Games) en Jens en Joeri Adams (Vastgoedservice-Golden Palace).

Ook in de dameswedstrijd staan twee Belgische meisjes aan de start: Sanne Cant en Katrien Thijs. Zij krijgen onder meer concurrentie van Eva Lechner en Hanka Kupfernagel. De volledige startlijsten van zowel heren, dames als jongerenwedstrijden in Baden vindt u via deze link...




Zoeken

Kalender

april 2024<< >>
Ma Di Wo Do Vr Za Zo
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Geen enkele cross missen? Klik HIER om de kalender aan jouw persoonlijke agenda toe te voegen!