Niels Albert na bezoek Brugada: 'Bang afwachten'

Niels Albert na bezoek Brugada: 'Bang afwachten'

Is er dan toch nog hoop? De hele veldritwereld lijkt in elk geval mee te duimen nadat Niels Albert vandaag professor Brugada bezocht. Drie uur was hij ter plekke. Blijkbaar was dit niet eens zijn eerste bezoekje in Leuven.

Na afloop van zijn bezoek aan de vermaarde hartchirurg gaf Albert een reactie aan VTM. "Het was vandaag niet de eerste keer en het zal ook niet de laatste keer geweest zijn dat ik hier was. Ik moet nog verschillende onderzoeken ondergaan", vertelde hij. "Woensdag kom ik al terug voor een CT-scan, die moet uitwijzen of ik mijn hart niet door een valpartij of iets dergelijks geblesseerd heb. Dat moeten ze eerst weten voor ze conclusies kunnen trekken."

Bang afwachten

"Of ik nog aan een carrière in het veld durf te denken? Ze willen me eerst als mens beter proberen te maken. Ze weten nog niet of ze me kunnen helpen, het is bang afwachten. Daarna zullen we dan nog wel zien of er nog een carrière inzit", klonk het.


Ondertussen stuurde ook zijn team BKCP-Powerplus een persbericht de wereld in. "Niels trekt de diagnose van de specialisten zoals die van professor Heidbüchel niet in twijfel", zegt zijn team. "Maar het is een normale menselijke reflex dat hij langsgaat bij Brugada. Hij wil zeker zijn dat alle mogelijke opties bekeken worden."




Zoeken

Kalender

mei 2024<< >>
Ma Di Wo Do Vr Za Zo
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Geen enkele cross missen? Klik HIER om de kalender aan jouw persoonlijke agenda toe te voegen!